Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: honne Songtekst: someone that loves you (late night version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: honne - someone that loves you (late night version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone that loves you (late night version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van honne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van honne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone that loves you (late night version) .

Origineel

[Intro] You have someone that loves you [Verse 1] Whoever said it was easy must have had it pretty good Must have had it pretty good I want you, boy, just to please me Don't tell me that you could, don't tell me that you could It's beautiful in the way we move But what's a girl to do When you can't seem to choose? You're beautiful but your mind's restrained When your mind is split two ways Is when the comedown plays [Chorus] Dont touch me Boy I want you Not allowed to You have someone that loves you I'm waiting And i'm patient I'm deluded You have someone that loves you You have someone that loves you [Verse 2] You want me close so I hear you I thought I made it clear, don't whisper in my ear My heart, it keeps getting weaker I know you want me near, but your love is what I fear It's beautiful the way you move But what's a boy to do When he can't seem to choose? Yeah, I'm beautiful, but I must explain My mind's not in a good place And so the comedown plays [Chorus] Dont touch me Boy I want you Not allowed to You have someone that loves you I'm waiting And i'm patient I'm deluded You have someone that loves you [Chorus] Dont touch me Boy I want you Not allowed to You have someone that loves you I'm waiting And i'm patient I feel stupid When you have someone that loves you [Bridge] That loves you Yeah she loves you too The way that I do [Chorus] Dont touch me Boy I want you Not allowed to You have someone that loves you I'm waiting And i'm patient I'm deluded You have someone that loves you [Chorus] Dont touch me Boy I want you Not allowed to You have someone that loves you I'm waiting And i'm patient I feel stupid When you have someone that loves you [Outro] That loves you When you have someone that loves you That loves you When you have someone that loves you That loves you When you have someone that loves you That loves you When you have someone that loves you

 

Vertaling

[Intro] Je hebt iemand die van je houdt [Verse 1] Wie zei dat het makkelijk was, moet het goed gehad hebben Moet het behoorlijk goed gehad hebben Ik wil dat je me een plezier doet, jongen Zeg me niet dat je het kan, zeg me niet dat je het kan Het is mooi zoals we bewegen But what's a girl to do Als je niet lijkt te kunnen kiezen? Je bent mooi maar je geest is beperkt When your mind is split two ways Is when the comedown plays [refrein] Raak me niet aan Jongen ik wil je Dat mag niet Je hebt iemand die van je houdt I'm waiting En ik ben geduldig. Ik ben misleid. Je hebt iemand die van je houdt Je hebt iemand die van je houdt [Verse 2] Je wilt me dichtbij hebben zodat ik je kan horen Ik dacht dat ik het duidelijk had gemaakt, fluister niet in mijn oor Mijn hart, het wordt steeds zwakker Ik weet dat je me dichtbij wilt, maar je liefde is wat ik vrees Het is mooi zoals je beweegt Maar wat moet een jongen doen Als hij niet lijkt te kunnen kiezen? Ja, ik ben mooi, maar ik moet het uitleggen My mind's not in a good place And so the comedown plays [refrein] Raak me niet aan Jongen ik wil je Dat mag niet Je hebt iemand die van je houdt I'm waiting En ik ben geduldig. Ik ben misleid. Je hebt iemand die van je houdt [Chorus] Raak me niet aan Jongen ik wil je Dat mag niet Je hebt iemand die van je houdt I'm waiting En ik ben geduldig. Ik voel me stom. Wanneer je iemand hebt die van je houdt [Bridge] Die van je houdt Ja, zij houdt ook van jou Net zoals ik [Chorus] Raak me niet aan Jongen ik wil je Dat mag niet Je hebt iemand die van je houdt I'm waiting En ik ben geduldig. Ik ben misleid. Je hebt iemand die van je houdt [Chorus] Dont touch me Jongen ik wil je Dat mag niet Je hebt iemand die van je houdt I'm waiting En ik ben geduldig. Ik voel me stom. Wanneer je iemand hebt die van je houdt [Outro] Die van je houdt Wanneer je iemand hebt die van je houdt Die van je houdt Wanneer je iemand hebt die van je houdt Die van je houdt Wanneer je iemand hebt die van je houdt Die van je houdt Wanneer je iemand hebt die van je houdt