Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoobastank Songtekst: if only

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoobastank - if only ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if only? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoobastank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoobastank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if only .

Origineel

I thought it wasn't wrong to hide from you. A simple Truth I was scared I'd felt it all along. But it hurt to much for me to share. [Chorus:] If only I had been less blind, I'd have someone to hold onto. If only I could change your mind. If only I had known, if only I had you. I finally understand why things have Happened and how it all could go so wrong. Will this pain ever end, Cause I don't think I can carry on. [Chorus] If only I had you. If only I had you. If only I had been less blind, I'd have someone to hold onto. (I won't let go.) If only I could have spoke my mind. If only it were true. (We could start right now) I know I'll make it through If only I had you. If only I had you. If only I had you.

 

Vertaling

Ik dacht dat het niet verkeerd was om je te verstoppen. Een simpele waarheid, ik was bang dat ik het al die tijd gevoeld had. Maar het deed te veel pijn om te delen. [Refrein:] Was ik maar minder blind geweest, had ik iemand gehad om me aan vast te houden. Kon ik je maar op andere gedachten brengen. Had ik het maar geweten, had ik jou maar gehad. Ik begrijp eindelijk waarom de dingen Gebeurd zijn en hoe het allemaal zo fout kon gaan. Zal deze pijn ooit eindigen, Want ik denk niet dat ik door kan gaan. [refrein] Had ik jou maar. Had ik jou maar. Was ik maar minder blind geweest, Dan had ik iemand om me aan vast te houden. (ik zal niet loslaten.) Had ik mijn mening maar kunnen zeggen. Was het maar waar. (We zouden nu kunnen beginnen) Ik weet dat ik het zal redden, als ik jou maar had. Had ik jou maar. Had ik jou maar.