Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodie allen Songtekst: against me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodie allen - against me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van against me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodie allen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodie allen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals against me .

Origineel

[Produced by Alex 'AK' Kresovich] [Intro: Max] Take those words that you say Don't use them against me, against me When I'm walking away from something gray I know you'll try to temp me, to temp me When our hearts can't relate no more I want you to forget me, forget me Sometimes it feels like a war But know I ain't ya enemy, ya enemy But [Hook: Max] Bullets fly, bullets, bullets fly in the sky tonight Bombs may burst, bombs, bombs may burst Bullets fly, bullets, bullets fly in the sky tonight Bombs may burst, bombs, bombs may burst In love [Verse 1: Hoodie Allen] Party at the Malibu, trying to adjust to the elevation Brought no car to LA, so I walk cause I ain't tryna to pay for no validation, uh! Double meaning, no, double entendre Watching Assandra get undressed in the back of a Honda Sometimes off on the road, it's crazy, I ponder I see them, syke, but no relation to Wanda I'm tryna to wonder off and dance and shit Romance and shit, too many bops at it like them Hanson kids But I'm so fancy cause even when you at your worst Sometimes you'll Tokyo drift and then everything'll burst This shit a gift and a curse the way that I analyze I grew up wanting more, I'm never satisfied My father told me always have my pride Would've of worked at Burger King making fries If it meant helping his fam survive And now the nine-to-five, it's more like nine-to-nine I only take a break just to talk when he on the other line Tell him put on my mom, promise everything is fine I've been working hard so you don't have to work all the time That's real shit, fuck that mass appeal shit Fuck that record deal shit, I would rather make it on my own They say there's limitations when you're enter in that throne But I don't think how they think, so competition is unknown In a league of my own, no Rosie Wolf on these beats, no Posey Now everybody will know me People keep on talking but there's no beef but Kobe Fuck it, sometimes I wish that I could clone me Cause I've been up wrestling with stuff like I'm Triple H Only fuck with twins, I tryin' to get me a triple date Triple A , gettin' lifted, never vacation but I'm trippin' Off of like what everybody say But I just gotta know what's in my heart Because the world that type of place where people try to take your art and then they pull it all way Some friends addicted to that Oxycontin I've been addicted to music, so I fuckin' forgot them I should of been there when the ambulance respondin' But I was probably on a plane, sellin' tickets out in Boston Another show at the House of Blues, this place is hella packed And kids been waiting since 6 A.M. just to see me rap But how the fuck you gonna compete with an animal I got the hunger, I'm overthrowing the capitol These muhfuckers talk about me at they shows But then they love me when we standing toe-to-toes How's that rational? Fake shit, I don't need that real blood Homie bleed that I don't even mean to go and make it violent But when you say something, stand behind it All I got's my word in this life, so I write it [Outro: MAX] Take those words that you say Don't use them against me, against me When I'm walking away from something gray I know you'll try to temp me, temp me When our hearts can't relate no more I want you to forget me Sometimes it feels like a war But know I ain't an enemy, an enemy

 

Vertaling

[Geproduceerd door Alex 'AK' Kresovich] [Intro: Max] Neem de woorden die je zegt Gebruik ze niet tegen mij, tegen mij Wanneer ik wegloop van iets grijs Ik weet dat je zult proberen me te temperen, me te temperen When our hearts can't relate no more Ik wil dat je me vergeet, vergeet me Soms voelt het als een oorlog Maar weet dat ik niet je vijand ben, je vijand Maar [Hook: Max] Kogels vliegen, kogels, kogels vliegen in de lucht vanavond Bommen kunnen ontploffen, bommen, bommen kunnen ontploffen Kogels vliegen, kogels, kogels vliegen in de lucht vanavond Bommen kunnen ontploffen, bommen, bommen kunnen ontploffen In love [Verse 1: Hoodie Allen] Party at the Malibu, trying to adjust to the elevation Bracht geen auto naar LA, dus ik loop omdat ik niet probeer te betalen voor een validatie, uh! Double meaning, no, double entendre Kijken hoe Assandra zich uitkleedt achterin een Honda. Soms op de weg, het is gek, ik denk na Ik zie ze, syke, maar geen relatie met Wanda Ik probeer af te dwalen en te dansen en zo Romantiek en shit, te veel bops zoals die Hanson kinderen Maar ik ben zo fancy want zelfs als je op je slechtst bent Soms zal je Tokyo drift en dan zal alles barsten Dit is een gave en een vloek, de manier waarop ik analyseer. Ik ben opgegroeid met het verlangen naar meer, ik ben nooit tevreden Mijn vader zei dat ik altijd trots moest zijn. Ik had bij Burger King willen werken om friet te maken. Als het betekende dat hij zijn familie hielp overleven. En nu de negen-tot-vijf, het is meer als negen-tot-negen Ik neem alleen een pauze om te praten als hij aan de andere lijn zit Zeg hem mijn moeder te geven, beloof me dat alles in orde is. Ik heb hard gewerkt zodat jij niet de hele tijd hoeft te werken. Dat is echte shit, fuck die massa aantrekkingskracht shit Fuck die platencontract shit, ik zou het liever op mijn eigen maken Ze zeggen dat er beperkingen zijn als je op die troon zit Maar ik denk niet hoe zij denken, dus concurrentie is onbekend In een competitie van mijn eigen, geen Rosie Wolf op deze beats, geen Posey Nu zal iedereen me kennen Mensen blijven praten maar er is geen rundvlees maar Kobe Fuck it, soms wou ik dat ik mezelf kon klonen Want ik heb geworsteld met dingen alsof ik Triple H ben Neuk alleen met tweelingen, ik probeer een driedubbele date te krijgen Triple A, gettin' lifted, never holiday but I'm trippin' Van wat iedereen zegt Maar ik moet gewoon weten wat er in mijn hart is Want de wereld is zo'n plek waar mensen proberen je kunst te pakken en dan trekken ze het helemaal weg Sommige vrienden zijn verslaafd aan die Oxycontin Ik ben verslaafd aan muziek, dus ik ben ze verdomme vergeten. Ik had er moeten zijn toen de ambulance reageerde Maar ik zat waarschijnlijk in een vliegtuig, kaartjes aan het verkopen in Boston. Nog een show in het House of Blues, deze plaats is hella verpakt En kinderen wachten al vanaf 6 uur 's morgens om mij te zien rappen. Maar hoe de fuck ga je concurreren met een beest Ik heb de honger, ik ga het Capitool omverwerpen Deze klootzakken praten over mij tijdens hun shows Maar dan houden ze van me als we teen-tegen-teen staan Hoe is dat rationeel? Neppe shit, ik heb dat echte bloed niet nodig. Homie bloed dat ik niet eens wilde en het gewelddadig wilde maken. Maar als je iets zegt, sta er dan achter. Alles wat ik heb is mijn woord in dit leven, dus ik schrijf het [Outro: MAX] Neem de woorden die je zegt Gebruik ze niet tegen mij, tegen mij Als ik wegloop van iets grijs Ik weet dat je me probeert te temperen, temperen When our hearts can't relate no more Ik wil dat je me vergeet Soms voelt het als een oorlog Maar weet dat ik geen vijand ben, geen vijand