Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodie allen Songtekst: heart 2 heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodie allen - heart 2 heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart 2 heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodie allen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodie allen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart 2 heart .

Origineel

[Verse 1] How we end up in the same place? Every night, I'm looking at you with my game face What is that, well I squint my baby blues And I act like I'm a movie star to make up for my moves See I'm P Rock, I'm CL, but I ain't very smooth Got another ultimatum, you could stay or you could cruise You could crush me when you leave, you could trust me, you could lose Said I'm in to heavy drinking, but I ain't into abuse Like I'm Gary Busey, my life is loosly based off the news Gotta sad story, every single day we play the blues I think today is just the day that I can make it through Because I gave an ultimatum, and you waited, what you choose? So tell me anything, anything at all Tell me what you learn in class, and what you bought at the mall Sorry that I'm an ass, no I'm not sorry at all Because these motherfuckers only want to hate you when you fall [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Don't get sober, lets rewind it and do it again I wanna stay until we pass out together because it don't get much better I'm closer than I've ever been [Verse 2] Yeah, tell me what you think about me, like in a sense As a sexual partner, you can get into bed with I'm always thinking, but never using my head I mean I'm always thinking about you giving me head So all we need is a double entendre When your whole team is like a double Madonna Cut the whole scene with my double katana You voguing like a virgin but I know that you wanna Bad individual to get into your rituals Lets not be over critical, lets head to Bahamas And if I can't afford it, then lets head to your mama's I can keep you up and keep it down, a promise I'm a make bank roll, get you thankful Never second guessing your descions of having you think over You're saying that we never think sober, I think we got a good thing going So baby think it over [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Don't get sober, lets rewind it and do it again I wanna stay until we pass out together because it don't get much better I'm closer than I've ever been [Verse 3: Jared Evan] Fuck the accolades and everybodys ego I'm a keep it real wherever that we go Pouring out my soul, you could dissect it with a needle So lets just come together like the Beatles Now we looking up At a sky full of diamonds Trying to survive this bright light that be shining And its love Even back when we went to college So many things I wanted to say but couldn't be honest Mano y mano and heart to heart. Where do we start? We could talk about the things that we draw ike art So tell me, tell me what your game is If you like staying home or you wanna become famous Couch potato, I ain't saying that I made chips Dumb and young and we do it till we ageless I had a vision of me living on the A-List So it don't really matter who you came with [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Don't get sober, lets rewind it and do it again I wanna stay until we pass out together because it don't get much better I'm closer than I've ever been

 

Vertaling

[Verse 1] How we end up in the same place? Every night, I'm looking at you with my game face What is that, well I squint my baby blues And I act like I'm a movie star to make up for my moves Zie je, ik ben P Rock, ik ben CL, maar ik ben niet erg glad Ik heb nog een ultimatum, je kunt blijven of je kunt gaan. Je kunt me verpletteren als je weggaat, je kunt me vertrouwen, je kunt verliezen Ik zei dat ik van zwaar drinken hield, maar niet van misbruik. Alsof ik Gary Busey ben, mijn leven is losjes gebaseerd op het nieuws Gotta sad story, every single day we play the blues I think today is just the day that I can make it through Omdat ik een ultimatum gaf, en jij wachtte, wat kies jij? Dus vertel me alles, wat dan ook Vertel me wat je in de klas hebt geleerd, en wat je in het winkelcentrum hebt gekocht Sorry dat ik een eikel ben, nee het spijt me helemaal niet Want deze klootzakken willen je alleen haten als je valt [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Word niet nuchter, laten we het terugspoelen en het opnieuw doen Ik wil blijven tot we samen flauwvallen omdat het niet veel beter wordt Ik ben dichterbij dan ik ooit ben geweest [Verse 2] Yeah, tell me what you think about me, like in a sense Als een seksuele partner, waar je mee in bed kan belanden Ik ben altijd aan het denken, maar gebruik nooit mijn hoofd Ik bedoel, ik denk er altijd aan dat jij mij een beurt geeft Dus alles wat we nodig hebben is een dubbele betekenis Wanneer je hele team als een dubbele Madonna is Snij de hele scène met mijn dubbele katana Je voguing als een maagd maar ik weet dat je wilt Een slecht individu om in je rituelen te komen Laten we niet te kritisch zijn, laten we naar de Bahamas gaan En als ik het niet kan betalen, laten we dan naar je moeder gaan. Ik kan je omhoog en omlaag houden, dat beloof ik I'm a make bank roll, get you thankful Never second guessing your descions of having you think over Je zegt dat we nooit nuchter denken, ik denk dat we iets goeds hebben So baby think it over [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Word niet nuchter, laten we het terugspoelen en het opnieuw doen Ik wil blijven tot we samen flauwvallen want veel beter wordt het niet I'm closer than I've ever been [Verse 3: Jared Evan] Fuck de lofbetuigingen en ieders ego I'm a keep it real wherever that we go Pouring out my soul, you could dissect it with a needle So let just come together like the Beatles Now we looking up At a sky full of diamonds Proberend dit heldere licht dat schijnt te overleven And its love Zelfs toen we naar de universiteit gingen Zoveel dingen die ik wilde zeggen, maar niet eerlijk kon zijn. Mano y mano en van hart tot hart. Waar beginnen we? We kunnen praten over de dingen die we tekenen, zoals kunst. Dus vertel me, vertel me wat je spel is Blijf je graag thuis of wil je beroemd worden? Couch potato, ik zeg niet dat ik chips heb gemaakt Dom en jong en we doen het tot we oud zijn Ik had een visie over hoe ik op de A-lijst zou staan Dus het maakt niet echt uit met wie je bent gekomen [Hook] And I just feel like it's over, the money comes piling in Word niet nuchter, laten we het terugspoelen en het opnieuw doen Ik wil blijven tot we samen flauwvallen omdat het niet veel beter wordt I'm closer than I've ever been