Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodie allen Songtekst: too young to die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodie allen - too young to die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too young to die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodie allen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodie allen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too young to die .

Origineel

[UNRELEASED AS OF NOW] A broke rapper from a gat bat But now I'm Indie 500 and I'm livin' on the fast track So watch me as I bounce back and jump up like Nasdaq I know you couldn't imagine that For the kid who's livin' in backpack Well, I made a promise to my momma I'mma be a better man Took a couple months and now I got a couple grand to show for it I take the subway, don't chauffeur it I make 'em proud baby, go for it Cause I be stayin' underground like I gofer-red it If you afraid to be alone then get over it I'm too young to die...

 

Vertaling

[NOG NIET UITGEBRACHT] A broke rapper from a gat bat Maar nu ben ik Indie 500 en ik leef op de snelle weg Dus kijk naar me als ik terug spring en omhoog spring zoals Nasdaq Ik weet dat je je dat niet kan voorstellen Voor de jongen die in een rugzak leeft Nou, ik heb een belofte gedaan aan mijn moeder I'mma'mma be a better man Het duurde een paar maanden en nu heb ik een paar duizend om te laten zien Ik neem de metro, geen chauffeur Ik maak ze trots schat, ga ervoor Cause I be stayin' underground like I gofer-red it If you afraid to be alone then get over it Ik ben te jong om te sterven...