Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodoo gurus Songtekst: mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodoo gurus - mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodoo gurus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodoo gurus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mine .

Origineel

I want for nothing, Yeah, I got it all. I'm a superhuman And I'm ten feet tall. I'm truly perfect In every way And, like Alexander, I feel great! It's all mine It's all mine, yeah. You're a living legend - Only in your mind. (I would never tell you But I'm feeling kind). You're nothing special, You would agree, And you're so lucky To know me. It's all mine It's all mine, yeah. I keep improving Like vintage wine. Come and taste it - Get in line. It's all mine.

 

Vertaling

Ik wil niets, Ja, ik heb het allemaal. Ik ben een bovenmens En ik ben tien voet lang. Ik ben echt perfect In elk opzicht En, zoals Alexander, voel ik me geweldig! Het is allemaal van mij Het is allemaal van mij, ja. Je bent een levende legende - Alleen in je gedachten. (Ik zou het je nooit vertellen Maar ik voel me aardig). Je bent niets bijzonders, Dat zou je met me eens zijn, En je bent zo gelukkig Om mij te kennen. It's all mine Het is allemaal van mij, ja. Ik blijf verbeteren Zoals vintage wijn. Kom en proef het - Ga in de rij staan. Het is allemaal van mij.