Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodrich pablo juan Songtekst: zambamafoo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodrich pablo juan - zambamafoo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van zambamafoo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodrich pablo juan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodrich pablo juan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals zambamafoo .

Origineel

[Verse 1: Lil Uzi Vert] Chopper on me and you know that bitch folded Pistol on me and you know that bitch loaded Living my life just like everything golden When I say that, I'm talking 'bout the Rollie Nigga talk shit, put a hole in him slowly Then I bag his bitch, fuck on that bitch slowly Said you getting money, then you gotta show me Know I'm a VLONE thug, bitch, I'm so lonely Check it out, diamonds shine in the dark Water ring look like VOSS Fuck her once, break her heart Skate on that girl like my name Tony Hawk Had the swag from the start, had the shit in my car Duck, I aim with the Moss- Berg, so cold that my watch made me cough I ain't never took a loss, keep it a hundred, of course I pulled out that Lamb, no Honda Accord I'll fuck your bitch and then I'll hit record I took the Xan and then I'll hit the snore Walk on the dead, bitch, I trip on the corpse Counting the bands, but y'all mentioning Forbes It felt like just yesterday, I was poor Wake up, I'm swagging in Christian Dior [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Poured up a deuce, I rolled up a blunt or two Your bitch wanna fuck when she come through Sensei busting up bricks, I do kung-fu Good aim when shooting, I'm hunting you Caught a cold from my ice, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo I'm smoking that platinum cookies, that's the best I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich I keep the strap in my Louie bag Fuck on your bitch, give her back, I'm through with that Filthy rich like the sewer, don't hang with no rats Designer my fashion, I'm still sipping Act [Verse 2: Hoodrich Pablo Juan] I got them cookies, they fresh out the oven Juuging and packing, I'm making shit double Four in the 20, I like my shit muddy Fuck on that hoe, then I call up her buddy Rich nigga status, I keep the strap on me My red bottoms made from the hair of a pony My young niggas murking, they scared to be opponents Talking that fuck shit, we pulling right up on it That pint don't come sealed, nigga, I don't want it I trap out the bando, nigga, like it's haunted HoodWolf, leave me with the dragon in the dungeon I still serve a nigga a bale of the onions Better go ask your bitch, I've been getting money Real Candler Road nigga, you can serve [?] I gotta meet the plug way out in Conyers I got the paper like folder dividers Buy the work, no cosigners Real street nigga, I ain't taking no dummies Can't get it the way we trying, nigga, you'll die I can seen a nigga acting like me, stop lying I'm Pablo the Plug, you ain't sold a dime I'm in the concrete jungle with the lions I need the pints, nigga, I don't buy lines When I get bricks, yeah, I'm paying for mine 360 ring, why the fuck would I sign? [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Poured up a deuce, I rolled up a blunt or two Your bitch wanna fuck when she come through Sensei busting up bricks, I do kung-fu Good aim when shooting, I'm hunting you Caught a cold from my ice, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo I'm smoking that platinum cookies, that's the best I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich I keep the strap in my Louie bag Fuck on your bitch, give her back, I'm through with that Filthy rich like the sewer, don't hang with no rats Designer my fashion, I'm still sipping Act

 

Vertaling

[Verse 1: Lil Uzi Vert] Chopper on me and you know that bitch folded Pistol on me and you know that bitch loaded Living my life just like everything golden When I say that, I'm talking 'bout the Rollie Een neger praat onzin, maak langzaam een gat in hem. Dan pak ik zijn teef, neuk die teef langzaam Zei je geld te krijgen, dan moet je me laten zien Ik weet dat ik eenzame misdadiger ben, trut, ik ben zo eenzaam Check it out, diamonds shine in the dark Water ring look like VOSS Neuk haar een keer, breek haar hart Skate op dat meisje alsof mijn naam Tony Hawk is Had de swag vanaf het begin, had de shit in mijn auto Duck, I aim with the Moss- Berg, zo koud dat mijn horloge me deed hoesten Ik heb nog nooit een verlies genomen, hou het op honderd, natuurlijk I pulled out that Lamb, no Honda Accord Ik neuk je teef en dan ga ik opnemen I took the Xan and then I'll hit the snore Walk on the dead, bitch, I trip on the corpse Counting the bands, but you'all mentioning Forbes Het voelde als gisteren, ik was arm Wake up, I'm swagging in Christian Dior [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Ik heb leeuwen en slangen op mijn Gucci schoenen Schonk een deuce in, Ik rolde een blunt of twee Your bitch wanna fuck when she come through Sensei die bakstenen in elkaar slaat, ik doe kung-fu Goed mikken als je schiet, ik jaag op je Een verkoudheid opgelopen van mijn ijs, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo Ik rook die platina koekjes, dat is het beste I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich Ik bewaar de riem in mijn Louie tas Neuk op je teef, geef haar terug, ik ben er klaar mee. Rijk als het riool, ga niet om met ratten Designer my fashion, I'm still sipping Act [Verse 2: Hoodrich Pablo Juan] I got them cookies, they fresh out the oven Juuging and packing, I'm making shit double Four in the 20, I like my shit muddy Fuck on that ho, then I call up her buddy Rijke nigga status, Ik hou de riem op me Mijn rode broekje is gemaakt van het haar van een pony Mijn jonge nikkers vermoorden, ze zijn bang om tegenstanders te zijn Als ze dat zeggen, gaan we er recht op af Die pint komt niet verzegeld, nigga, ik wil hem niet Ik haal de band eruit, alsof het er spookt. Hoodwolf, laat me achter bij de draak in de kerker. Ik geef een neger nog steeds een baal uien. Vraag het maar aan je teef, ik heb geld gekregen Echte Candler Road nigga, je kunt me serveren. Ik moet de stekker eruit trekken in Conyers. Ik heb het papier als mappen verdelers Koop het werk, geen medeondertekenaars Echte straat nigga, ik neem geen dommeriken Als je het niet kunt krijgen zoals wij het proberen, ga je dood. Ik kan een neger zien die zich als mij gedraagt, stop met liegen Ik ben Pablo the Plug, je hebt nog geen dubbeltje verkocht Ik ben in de betonnen jungle met de leeuwen Ik heb de pinten nodig, nigga, ik koop geen lijnen Als ik stenen krijg, ja, dan betaal ik voor de mijne 360 ring, waarom zou ik tekenen? [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Schonk een deuce in, Ik rolde een blunt of twee Your bitch wanna fuck when she come through Sensei die bakstenen in elkaar slaat, ik doe kung-fu Goed mikken als je schiet, ik jaag op je Een verkoudheid opgelopen van mijn ijs, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo Ik rook die platina koekjes, dat is het beste I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich Ik bewaar de riem in mijn Louie tas Neuk op je teef, geef haar terug, ik ben er klaar mee. Rijk als het riool, ga niet om met ratten Designer my fashion, I'm still sipping Act