Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hoodrich pablo juan Songtekst: zobamambafoo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hoodrich pablo juan - zobamambafoo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van zobamambafoo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hoodrich pablo juan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hoodrich pablo juan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals zobamambafoo .

Origineel

[Intro: Lil Yachty] The fuck popping, Pablo? You know what it is Gang [Verse 1: Lil Uzi Vert] Chopper on me and you know that bitch folded Pistol on me and you know that bitch loaded Living my life just like everything golden When I say that, I'm talking 'bout the Rollie Nigga talk shit, put a hole in him slowly Then I bag his bitch, fuck on that bitch slowly Said you getting money, then you gotta show me Know I'm a VLONE thug, bitch, I'm so lonely Check it out, diamonds shine in the dark Water ring look like VOSS Fuck her once, break her heart Skate on that girl like my name Tony Hawk Had the swag from the start, had the shit in my car Duck, I aim with the Moss- Berg, so cold that my watch made me cough I ain't never took a loss, keep it a hundred, of course I pulled out that Lamb, no Honda Accord I'll fuck your bitch and then I'll hit record I took the Xan and then I'll hit the snore Walk on the dead, bitch, I trip on the corpse Counting the bands, but y'all mentioning Forbes It felt like just yesterday, I was poor Wake up, I'm swagging in Christian Dior [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Poured up a deuce, I rolled up a blunt or two Your bitch wanna fuck when she come through Sensei busting up bricks, I do kung-fu Good aim when shooting, I'm hunting you Caught a cold from my ice, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo I'm smoking that platinum cookies, that's the best I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich, I keep the strap in my Louis bag Fuck on your bitch, give her back, I'm through with that Filthy rich like the sewer, don't hang with no rats Designer my fashion, I'm still sippin' Act [Verse 2: Lil Yachty] Uh, check it out, check it out, check it, I check it Give me that pussy and watch how I wreck it Hundred thousand I just spent on my necklace My big booty bitches share a crib in Texas I used to hit scams and crack cards off the Nexus I used to ride deep with my gang in the Lexus I love all my women, Boat never a sexist I prefer 'em sexy, all colors, I'm with it I'm dressin' like I never had money Fuckin' like I never had bunnies And I'm buckin' like I never had trainin' I mean Magic, we got that bitch straight rainin' Not even legal Not even legal, my whip Don Cheadle In the lot, do donuts, Knievel Next nigga hate, I'ma pay their tuition 'Cause I'm really havin' this paper Young nigga hittin' them capers I'm like Kobe with the Lakers Never switch up on my squad (woo) Had to buy a crib for the garage Got a triple threat, that's a ménage Her and her friend gave my dick a massage Just fucked a bitch named Indigo Ball like I play for the Florida State Seminoles [Chorus: Hoodrich Pablo Juan & Lil Yachty] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Poured up a deuce, I rolled up a blunt or two Your bitch wanna fuck when she come through Sensei busting up bricks, I do kung-fu Good aim when shooting, I'm hunting you Caught a cold from my ice, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo (peek-a-boo, peek-a-boo, peek-a-boo) I'm smoking that platinum cookies, that's the best I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich I keep the strap in my Louis bag Fuck on your bitch, give her back, I'm through with that Filthy rich like the sewer, don't hang with no rats Designer my fashion, I'm still sippin' Act

 

Vertaling

[Intro: Lil Yachty] The fuck popping, Pablo? Je weet wat het is. Gang [Verse 1: Lil Uzi Vert] Chopper on me and you know that bitch folded Pistol on me and you know that bitch loaded Living my life just like everything golden When I say that, I'm talking 'bout the Rollie Een neger praat onzin, maak langzaam een gat in hem. Dan pak ik zijn teef, neuk die teef langzaam Zei je geld te krijgen, dan moet je me laten zien Ik weet dat ik eenzame misdadiger ben, trut, ik ben zo eenzaam Check it out, diamonds shine in the dark Water ring look like VOSS Neuk haar een keer, breek haar hart Skate op dat meisje alsof mijn naam Tony Hawk is Had de swag vanaf het begin, had de shit in mijn auto Duck, I aim with the Moss- Berg, zo koud dat mijn horloge me deed hoesten Ik heb nog nooit een verlies genomen, hou het op honderd, natuurlijk I pulled out that Lamb, no Honda Accord Ik neuk je teef en dan ga ik opnemen I took the Xan and then I'll hit the snore Walk on the dead, bitch, I trip on the corpse Counting the bands, but you'all mentioning Forbes Het voelde als gisteren, ik was arm Wake up, I'm swagging in Christian Dior [Chorus: Hoodrich Pablo Juan] I'm dressing like I was Zoboomafoo Ik heb leeuwen en slangen op mijn Gucci schoenen Schonk een deuce in, Ik rolde een blunt of twee Your bitch wanna fuck when she come through Sensei die bakstenen in elkaar slaat, ik doe kung-fu Goed mikken als je schiet, ik jaag op je Een verkoudheid opgelopen van mijn ijs, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo Ik rook die platina koekjes, dat is het beste I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich, ik bewaar de riem in mijn Louis tas Neuk op je teef, geef haar terug, ik ben er klaar mee Vies rijk als het riool, hang niet rond met ratten Designer my fashion, I'm still sippin' Act [Verse 2: Lil Yachty] Uh, check it out, check it out, check it, I check it Give me that pussy and watch how I wreck it Hundred thousand I just spent on my necklace My big booty bitches share a crib in Texas I used to hit scams and crack cards off the Nexus Ik reed vroeger diep met mijn bende in de Lexus I love all my women, Boat never a sexist I prefer 'em sexy, all colors, I'm with it I'm dressin' like I never had money Fuckin' like I never had bunnies And I'm buckin' like I never had trainin' I mean Magic, we got that bitch straight rainin' Niet eens legaal. Niet eens legaal, mijn zweep Don Cheadle Op de parkeerplaats, doe donuts, Knievel Volgende neger haat, ik betaal hun collegegeld 'Cause I'm really havin' this paper Young nigga hittin' them capers Ik ben net Kobe bij de Lakers Never switch up on my squad (woo) Ik moest een wieg kopen voor de garage Got a triple threat, that's a ménage Zij en haar vriend gaven mijn lul een massage Neukte net een teef genaamd Indigo Ball like I play for the Florida State Seminoles [Chorus: Hoodrich Pablo Juan & Lil Yachty] I'm dressing like I was Zoboomafoo Got lions and snakes on my Gucci shoes Poured up a deuce, I rolled up a blunt or two Your bitch wanna fuck when she come through Sensei die bakstenen in elkaar slaat, ik doe kung-fu Goed mikken als je schiet, ik jaag op je Een verkoudheid opgelopen van mijn ijs, ah-choo All black Ghost pull up, peek-a-boo (peek-a-boo, peek-a-boo, peek-a-boo) I'm smoking that platinum cookies, that's the best I got the juice, I pour up that Hitech Four pockets full, looking like thigh pads Talking that gangsta shit, no, you ain't 'bout that Hoodrich Ik bewaar de riem in mijn Louis tas Neuk op je teef, geef haar terug, ik ben er klaar mee Vuil rijk als het riool, ga niet om met ratten Designer my fashion, I'm still sippin' Act