Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hootie & the blowfish Songtekst: so strange

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hootie & the blowfish - so strange ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so strange? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hootie & the blowfish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hootie & the blowfish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so strange .

Origineel

It's so hard to breathe right now Living things without a friend of mine Air just filling every bit, of every end, of every mind You thought you could feel And it's maybe 6 a.m. And no one wants to be with me So I'm calling out to someone and something that I don't know so well Ohh, I'm free If I can't find the warmth in my summer And I can't find the light in my day I just look to my friends and we'll see our troubles away You make me feel so strange Won't you let me breathe the air I want to hold on to right now Won't you let me read a book about Someone's queen who came back for me I see bridges in my eyes I see mornings left for the children I see people holding back, trying to find another reason so they can walk away And it makes me scream and I pray If you can't find the warmth in my summer And I can't find the light in my day I just look to my friends and I'll see our troubles away You make me feel so It can never end 'cause we don't speak It will never just die So why don't you call the man And, tell him to come over here and just clean up my pride If you can't find the warmth in my summer And I can't find the light in my day I just look to my friend and we'll see our little troubles away You make me feel so strange If you can't find the warmth in my summer And I can't find the light in my day I just look to my friend and we'll see our troubles away

 

Vertaling

Het is zo moeilijk om nu te ademen Levende dingen zonder een vriend van mij Lucht die elk beetje vult, van elk einde, van elke geest Je dacht dat je kon voelen En het is misschien 6 a.m. And no one wants to be with me So I'm calling out to someone and something that I don't know so well Ohh, ik ben vrij If I can't find the warmth in my summer En ik kan het licht niet vinden in mijn dag kijk ik naar mijn vrienden en zien we onze problemen weg Ik voel me zo vreemd door jou Wil je me de lucht niet laten inademen waar ik me nu aan vast wil houden Laat me een boek lezen over Iemands koningin die voor me terugkwam Ik zie bruggen in mijn ogen Ik zie ochtenden die over zijn voor de kinderen Ik zie mensen die zich inhouden, die een reden zoeken om weg te lopen. En het maakt me aan het schreeuwen en ik bid Als je de warmte in mijn zomer niet kunt vinden En ik kan het licht in mijn dag niet vinden kijk ik naar mijn vrienden en zie ik onze problemen verdwijnen You make me feel so Het kan nooit eindigen, want we praten niet Het zal nooit gewoon sterven Dus waarom bel je de man niet En, zeg hem hier te komen en mijn trots op te ruimen Als je de warmte in mijn zomer niet kunt vinden En ik kan het licht in mijn dag niet vinden kijk ik naar mijn vriend en zien we onze kleine problemen weg You make me feel so strange Als je de warmte in mijn zomer niet kunt vinden En ik kan het licht in mijn dag niet vinden Ik kijk gewoon naar mijn vriend en we zien onze problemen wel weg