Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hooverphonic Songtekst: mad about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hooverphonic - mad about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mad about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hooverphonic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hooverphonic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mad about you .

Origineel

Feel the vibe, Feel the terror, Feel the pain, It's driving me insane. I can't fake, For God's sake why am I driving in the wrong lane Trouble is my middle name. But in the end I'm not too bad Can someone tell me if it's wrong to be so mad about you Mad about you, Mad Are you the fishy wine that will give me a headache in the morning Or just a dark blue land mine that explode without a decent warning. Give me all your true hate and I'll translate it in our bed, Into never seen passion, never seen passion That is why I am so mad about you Mad about you, Mad Trouble is your middle name. But at the end you're not too bad Can someone tell me if it's wrong to be so mad about you Mad about you Mad about you Mad about you Mad about you Give me all your true hate and I'll translate it in our bed, Into never seen passion, never seen passion That is why I am so mad about you Mad about you Mad about you Mad about you Mad about you Mad about you Mad about you

 

Vertaling

Voel de sfeer, Voel de terreur, Voel de pijn, Het maakt me gek. Ik kan niet doen alsof, In godsnaam, waarom rij ik op de verkeerde weghelft? Problemen zijn mijn tweede naam. Maar op het einde ben ik niet zo slecht Kan iemand me vertellen of het verkeerd is om zo boos op je te zijn Gek op jou, Gek Ben jij de visachtige wijn die me 's morgens hoofdpijn bezorgt Of gewoon een donkerblauwe landmijn die ontploft zonder een fatsoenlijke waarschuwing. Geef me al je ware haat en ik zal het vertalen in ons bed, In nooit geziene passie, nooit geziene passie Dat is waarom ik zo gek op je ben Gek op jou, Gek op Problemen zijn je tweede naam. Maar op het einde ben je niet zo slecht Kan iemand me vertellen of het verkeerd is om zo gek op je te zijn Gek op jou Gek op jou Gek op jou Gek op jou Geef me al je ware haat en ik zal het vertalen in ons bed, in nooit geziene passie, nooit geziene passie Dat is waarom ik zo gek op je ben Gek op jou Gek op jou Gek op jou Gek op jou Gek op jou Gek op jou