Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hopsin Songtekst: crown me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hopsin - crown me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crown me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hopsin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hopsin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crown me .

Origineel

I'm from that small city called Panorama Where them vato's roam and they blast they hammers Never had no sense, so I'm bad with manners Who'd have thought I'd be living life in the flashing cameras Got b****es on my nuts like pubics (ooh) N****s could never figure me out like Rubik's (cubes) I be bullying everybody like I'm Brutus (who) So don't underestimate me, I do this, truest I'm calm and ill but still drop bombs, I kill You know the deal, with my godly skills You wanna jog the field in my shoes, that's a lot to fill It won't happen, you cannot be real Man, there's so many rappers that wanna catch my fade So many b****es that wanna snatch my blang I'll probably end up on the news dead, bullet in the head Mama in the street yelling that's my baby You want me to keep it to a minimal with the syllables I think you should get up off my genitals Every n**** identical when they spit a flow, this s*** is critical Imma have to get rough and get all my sentinels N****, what you be sipping on, I'm guessing your pen is broke Is it difficult for you to get better, you're so despicable 'Cause your s*** is boo boo, your bars are predictable I do not bump it, it's hard to get into you Please admit it, man, the voyage is radical Mind is set to just destroy, I'm an animal Killing s***, man, I'm a poisonous antidote I be on it, man, ya boy's international Yeah, I'm mad with rhymes Been doing this since '99, I'm a mastermind Homie, it's 2015, and all my n****s gon' kill it When they finish the job, the other half is mine Fool, you ain't on that real s*** I live here, you on a field trip I'm made of s*** you ain't built with You a b****, yo girl need a real dick It's no doubt, n****s gon' feel this You don't scare n****s, not even a little bit I serve you, you get the bill quick Crown me, I'm a real prince Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) I said give me that s*** Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) give me that s*** The rap game's mine, I revolve it 'round me, I think I have lost it And my mind's exhausted, I'm nauseous from the process Of hopping on stage and trying to dive in moshpits N****, why you focused on diamonds These Cubic Zirconia's all up in my ear Over jewelry, I don't get excited My perception in life is why the f*** am I here, n**** I've been this way since your a** has been sucking on titties Since n****s c***ed back, and start busting on Fifty Since J Lo was mobbing in public with Diddy Since Biggie and Pac got shot up, it's a pity That's bulls*** you're talking, I'm not in the mood, bro Continue yapping, you'll see Hopsin is brutal Keep pushing me, you gon' get dropped with some Judo You fanning out like you want c*** in yo culo N****s only in it for money and b****es I don't even think they wanna rap no more But they wanna be all over the television Rocking feminine s***, tryna act homo Old bi a** n****s can't bypass n****s I can't change even if I tried a** n****s Tight jeans on so they show your a** a** n****s In the pool with the homie, trying to splash a** n****s Fruity as Mike and Ike, you'll get diced to rice When I arrive I pull up like hi, surprise It might be wise to hide when the nightly skies are high F***ing with an 8, no life of Pi Tell me, what position would the game be in Without me having the ability to rape the pen Pound Syndrome, this is it, I'm weighing in I still hate ya'll n****s and I can't pretend Fool, you ain't on that real s*** I live here, you on a field trip I'm made of s*** you ain't built with You a b****, yo girl need a real dick It's no doubt, n****s gon' feel this You don't scare n****s, not even a little bit I serve you, you get the bill quick Crown me, I'm a real prince Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) I said give me that s*** Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) give me that s*** Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) I said give me that s*** Give me that crown boy (give it) I said give me that s*** Give me that crown boy (c'mon) give me that s***

 

Vertaling

Ik kom uit dat kleine stadje Panorama. Waar die vato's rondzwerven en met hun hamers slaan. Nooit geen verstand gehad, dus ik ben slecht met manieren Wie had gedacht dat ik tussen de flitsende camera's zou leven Ik heb b****es op mijn ballen als schaamhaar. N****s kunnen me nooit doorgronden zoals Rubik's (kubussen) Ik pest iedereen alsof ik Brutus ben (wie) Dus onderschat me niet, ik doe dit, echt waar Ik ben kalm en ziek maar toch laat ik bommen vallen, ik dood Je weet hoe het gaat, met mijn goddelijke vaardigheden Je wilt in mijn schoenen lopen, dat is een hoop om te vullen Het zal niet gebeuren, je kan niet echt zijn Man, er zijn zoveel rappers die mijn fade willen vangen. Zoveel b****es die mijn blang willen pakken Ik eindig waarschijnlijk op het nieuws, dood, kogel in mijn hoofd. Mama in de straat schreeuwt dat het mijn baby is. Je wilt dat ik het beperk tot een minimum met de lettergrepen. Ik denk dat je van mijn genitaliën af moet blijven. Elke n**** identiek als ze een flow spugen, deze s*** is kritiek Imma have to get rough and get all my sentinels N****, waar drink je op, ik denk dat je pen kapot is. Is het moeilijk voor je om beter te worden, je bent zo verachtelijk 'Cause your s*** is boo boo, your bars are predictable Ik stoot het niet, het is moeilijk om in je te komen Geef het alsjeblieft toe, man, de reis is radicaal De geest is ingesteld om te vernietigen, ik ben een beest Killing s***, man, I'm a poisonous antidote Ik ben er mee bezig, man, ya boy's international Yeah, I'm mad with rhymes Ik doe dit al sinds '99, ik ben een meesterbrein Homie, het is 2015, en al mijn n****s gaan het doen Als ze klaar zijn met de klus, is de andere helft van mij. Dwaas, je bent niet op die echte s*** Ik woon hier, jij op een excursie Ik ben gemaakt van s*** waar jij niet mee gebouwd bent Jij bent een b****, je meisje heeft een echte lul nodig Het is geen twijfel mogelijk, niemand zal dit voelen. Je maakt geen n****s bang, zelfs niet een klein beetje. Ik bedien je, jij krijgt snel de rekening. Kroon me, ik ben een echte prins. Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) geef me die s*** Het rapspel is van mij, ik draai het om mij heen, ik denk dat ik het kwijt ben En mijn geest is uitgeput, ik ben misselijk van het proces van het springen op het podium en proberen in de moshpits te duiken N****, waarom ben je gefocust op diamanten Deze Cubic Zirconia's zitten allemaal in mijn oor Over juwelen, ik raak niet opgewonden Mijn perceptie in het leven is waarom ik hier in godsnaam ben, n**** Ik ben al zo sinds jouw a** aan tietjes zuigt Sinds de n****'s terugsloegen, en de vijftig begonnen te pijpen. Sinds J Lo in het openbaar poseerde met Diddy. Sinds Biggie en Pac zijn neergeschoten, is het jammer Dat is onzin wat je zegt, ik ben niet in de stemming, bro. Blijf kletsen, je zult zien dat Hopsin brutaal is Als je me blijft duwen, laat ik je vallen met wat Judo. Je waaiert uit, alsof je een c*** in je reet wilt. N****s doen het alleen voor geld en b****es. Ik denk dat ze niet eens meer willen rappen. Maar ze willen overal op de televisie zijn. Vrouwelijke s*** rocken, proberen homo te zijn. Oude bi a** n****s kunnen n****s niet omzeilen Ik kan niet veranderen, ook al zou ik het proberen. Strakke jeans aan zodat ze je a** laten zien n****s In het zwembad met de homie, proberen te plonsen a** n****s Fruitig als Mike en Ike, je zal in blokjes gesneden worden tot rijst. Als ik aankom, trek ik op en zeg hallo, verrassing Het is misschien verstandig om je te verstoppen als de nachtelijke hemel hoog staat Met een 8 spelen, geen leven van Pi Vertel me, in welke positie zou het spel zijn Zonder dat ik de mogelijkheid heb om de pen te verkrachten Pond Syndroom, dit is het, ik weeg in Ik haat jullie n****s nog steeds en ik kan niet doen alsof Dwaas, je bent niet op die echte s*** Ik woon hier, jij op een veldtrip. Ik ben gemaakt van s*** waar jij niet mee gebouwd bent Jij bent een b****, yo girl need a real dick Het is geen twijfel mogelijk, niemand zal dit voelen. Je maakt geen n****s bang, zelfs niet een klein beetje. Ik bedien je, jij krijgt snel de rekening. Kroon me, ik ben een echte prins. Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) geef me die s*** Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (geef het) Ik zei geef me die s*** Geef me die kroon jongen (c'mon) geef me die s***