Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hopsin Songtekst: sag my pants

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hopsin - sag my pants ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sag my pants? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hopsin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hopsin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sag my pants .

Origineel

Yeah Hopsin Funk Volume C'mon, keep sleepin' on me Hollywood ass rappers Bitch ass females That's enough to make a nigga flip Yeah, I erupt like a bomb So give up the baton I slap you after bustin' a fuckin' nut in my palm Why you buggin' me like something was wrong Just take a puff of the bong And let me leave your mind corrupt from this song See you can't stop me cause I'm a brainwash teens And create false dreams cause it pays off clean I'm just an idiotic ironic symbolic illuminatic product That's gonna be killed if I talk about it (Shh) This industry business is all screwed up I have no favorite rapper because all you suck I severe the weakest niggas who not on my pedigree Because on the tombstone its as hard as it will ever be I'm judged by my wild image a lot And everybody seems to think I have a sinister plot, I do Be offended by every sentence I jot I got some militant thoughts and you ain't killin' 'em off, so listen I sag my pants until my ass shows I even slap hoes (Bitch) Yeah I'm an asshole (Yeah yeah) And your parents hate me cause I love you So tell em' I said fuck you Yeah I said fuck you (Yeah yeah) I snuck in Drake's house when he was alone inside (Uh oh) You can say I have a bogus mind I dim the lights and close the blinds Around his neck is where my rope was tied I yanked on it till I broke his spine (Yeah) Lately I've been fuckin' pissed off (Why?) 'Cause everybody's sayin' Lil Wayne spits raw I start a big brawl And slam his ass into a brick wall And have a fat nigga sit on him Rick Ross (Gross) I don't play with this rap shit I got no life, I stay in the attic Fuck a rap career, I'm waiting to smash it Soulja Boy you got a corny flow (True) So you can suck my fuckin' dick through a glory hole I'm just being me, what you trying to hate for All you niggas is faker than Lupe Fiasco claimin' he skateboards Yeah right, that nigga can't even ollie Push him away on the dolly Not even Satan can't stop me (What) I sag my pants until my ass shows I even slap hoes (Witch) Yeah I'm an asshole (Yeah yeah) And your parents hate me cause I love you So tell em' I said fuck you Yeah I said fuck you (Yeah yeah) I'm probably the sickest muthafucka who don't get recognized Eazy-E's wife's life is somewhat now jeopardized She signed me and I was set aside For like three and a half years I don't think I remember why I'm fuckin' dope and this is my reward That's wacker than the five hundred dollars you signed me for Eazy's dead now, yeah the label's finally yours Too bad he never knew that you were just a grimy whore You can't maintain what Eric built (Nah) I know he's in his grave turnin' like a Ferris wheel Don't think you're cool just cause you inherit mil Bitch play the skills I'm Hopsin, I spit shit so unfair and real I got some deep dark issues within All because you lied and tried to pretend you a friend Fuck Ruthless, bitch I never lend you a hand And I'm a make sure nobody ever signs with you again (You know why?) I sag my pants until my ass shows I even slap hoes (Bitch) Yeah I'm an asshole (Yeah yeah) And your parents hate me cause I love you So tell em' I said fuck you Yeah I said fuck you (Yeah yeah)

 

Vertaling

Yeah Hopsin Funk Volume C'mon, keep sleepin' on me Hollywood kont rappers Bitch ass females Dat is genoeg om een neger te laten flippen Ja, ik barst uit als een bom So give up the baton Ik sla je nadat ik een noot in mijn handpalm heb gebroken Waarom val je me lastig alsof er iets mis is? Neem gewoon een trekje van de waterpijp And let me leave your mind corrupt from this song Zie je, je kan me niet stoppen want ik ben een hersenspoel tiener En creëer valse dromen want het loont schoon Ik ben gewoon een idioot ironisch symbolisch verlichtingsproduct Dat vermoord gaat worden als ik erover praat. Deze industrie business is helemaal verpest Ik heb geen favoriete rapper want jullie zijn allemaal waardeloos Ik streng de zwakste niggas die niet op mijn stamboom staan Want op de grafsteen is het zo hard als het ooit zal zijn Ik word vaak beoordeeld op mijn wilde imago En iedereen schijnt te denken dat ik een sinister complot heb, dat heb ik ook Wees beledigd door elke zin die ik schrijf Ik heb wat militante gedachten en jij gaat ze niet afmaken, dus luister Ik laat mijn broek zakken tot mijn kont te zien is I even slap hoes (Bitch) Ja, ik ben een klootzak. Ja, ja. En je ouders haten me omdat ik van je hou Dus vertel ze dat ik zei fuck you Ja, ik zei fuck you. Ja, ja. Ik sloop Drake's huis binnen toen hij alleen binnen was. You can say I have a bogus mind I dim the lights and close the blinds Around his neck is where my rope was tied I yanked on it until I broke his spine (Yeah) Lately I've been fuckin' pissed off (Why?) 'Cause everybody's sayin' Lil Wayne spuugt rauw I start a big brawl En sla zijn reet tegen een stenen muur En laat een dikke neger op hem zitten Rick Ross (Gross) Ik speel niet mee met deze rap shit Ik heb geen leven, ik blijf op de zolder Fuck een rap carrière, ik wacht om het te verpletteren Soulja Boy je hebt een melige flow (True) Dus je kan aan mijn lul zuigen door een glorie gat. Ik ben gewoon mezelf, waar probeer je me voor te haten Al jullie nikkers zijn valser dan Lupe Fiasco die beweert dat hij skateboardt. Yeah right, that nigga can't even ollie Duw hem weg op de dolly Zelfs Satan kan me niet stoppen. Ik laat mijn broek zakken tot mijn kont te zien is Ik sla zelfs schoffels. Yeah I'm an asshole (Yeah yeah) En je ouders haten me omdat ik van je hou. Dus vertel ze dat ik zei fuck you Ja, ik zei fuck you. Ja, ja. Ik ben waarschijnlijk de ziekste muthafucka die niet herkend wordt. Eazy-E's vrouw's leven is nu een beetje in gevaar Ze tekende mij en ik werd aan de kant gezet Voor ongeveer drie en een half jaar. Ik denk niet dat ik nog weet waarom. Ik ben fuckin' dope en dit is mijn beloning Dat is nog erger dan de vijfhonderd dollar waar je me voor tekende Eazy is dood nu, ja het label is eindelijk van jou Jammer dat hij nooit wist dat je gewoon een smerige hoer was. Je kan niet onderhouden wat Eric heeft opgebouwd. Ik weet dat hij in zijn graf ligt te draaien als een reuzenrad Denk niet dat je cool bent alleen omdat je mil erft Bitch speel de vaardigheden Ik ben Hopsin, Ik spuug shit zo oneerlijk en echt Ik heb wat diepe donkere problemen van binnen Allemaal omdat je loog en probeerde te doen alsof je een vriend was. Fuck Ruthless, bitch ik heb je nooit een hand gegeven En ik zorg ervoor dat niemand ooit nog bij je tekent. (Weet je waarom?) I sag my pants until my ass shows I even slap hoes (Bitch) Yeah I'm an asshole (Yeah yeah) En je ouders haten me omdat ik van je hou Dus vertel ze dat ik zei fuck you Ja, ik zei fuck you. Ja, ja.