Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: horace andy Songtekst: rain from the skies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: horace andy - rain from the skies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rain from the skies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van horace andy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van horace andy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rain from the skies .

Origineel

Ever since you went away Everyday is such a cloudy day And I don't know if it's rain from the skies Tears from my eyes, fallin' on my face And rollin' down my cheek Since you're gone I live alone Always in the middle of a storm And I don't know if it's rain from the skies Tears from my eyes, fallin' on my face And rollin' down my cheek All I know is I love you And if I live forever I'll be loving you still You will always be just Everything to me So hurry back and bring the sun Let me be your one and only one With just one kiss stop the rain from the skies Tears from my eyes fallin' on my face And rollin' down my cheek Rollin' down, rollin' down, rollin' down

 

Vertaling

Sinds je weg bent Elke dag is zo'n bewolkte dag And I don't know if it's rain from the skies Tranen uit mijn ogen, vallen op mijn gezicht And rollin' down my cheek Since you're gone I live alone Always in the middle of a storm And I don't know if it's rain from the skies Tranen uit mijn ogen, vallen op mijn gezicht And rollin' down my cheek All I know is I love you En als ik eeuwig leef Zal ik nog steeds van je houden Je zult altijd alles voor me zijn Dus kom snel terug en breng de zon Laat mij jouw enige zijn Met slechts één kus stop de regen uit de lucht Tranen uit mijn ogen vallen op mijn gezicht And rollin' down my cheek Rollin' down, rollin' down, rollin' down