Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hori Songtekst: eterno pra você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hori - eterno pra você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eterno pra você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hori! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hori en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eterno pra você .

Origineel

Sem você eu cheguei a pensar. Em não mais viver. Vou sangrar até morrer. Se você não ficar. Eu só quero ser. Eterno pra você. Só depende de nós. Me beija e não para. Dessa vez será pra sempre. Vá em frente. Seu cheiro me enlouquece. Fico louco só de te ver. Não consigo mais me conter. Se partir eu não vou mais existir. Minha vida chega ao fim. Eu só quero ser. Eterno pra você. Só depende de nós. Me beija e não para. Dessa vez será pra sempre. Vá em frente. Nunca, eu disse nunca. Me deixe mais uma vez. Nunca, eu disse nunca. Mais [3x]. Eu só quero ser. Eterno pra você. Só depende de nós. Me beija e não para. Dessa vez será pra sempre. Vá em frente. Nunca, eu disse nunca. Me deixe mais uma vez. Nunca, eu disse nunca. Mais [2x]. Nunca mais

 

Vertaling

Zonder jou ben ik tot nadenken gekomen. Om niet meer te leven. Ik zal doodbloeden Als je niet blijft. Ik wil gewoon Eeuwig voor jou. Het is aan ons. Kus me en stop niet. Deze keer zal het voor altijd zijn. Ga je gang. Je geur maakt me gek. Ik word al gek als ik je zie. Ik kan mezelf niet tegenhouden. Als je weggaat, besta ik niet meer. Mijn leven komt tot een einde. Ik wil gewoon zijn. Eeuwig voor jou. Het hangt alleen van ons af. Kus me en stop niet. Deze keer zal het voor altijd zijn. Ga je gang. Nooit, ik zei nooit. Laat me nog een keer. Nooit, ik zei nooit. Meer [3x]. Ik wil gewoon Eeuwig voor jou. Het is aan ons. Kus me en stop niet. Deze keer zal het voor altijd zijn. Ga je gang. Nooit, ik zei nooit. Laat me nog één keer. Nooit, ik zei nooit Meer [2x]. Nooit meer.