Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hori Songtekst: eu só queria acordar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hori - eu só queria acordar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu só queria acordar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hori! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hori en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu só queria acordar .

Origineel

Os seus olhos me mostram o caminho. onde eu sempre quis chegar. [ 2 x ]. Tentei fazer o possível. Pra você sentir e enxergar.. Tudo é fácil,. Mas a vida é um castigo. pra você que não quer acordar.. Tentei ser o que eu não fui. Amei você sem ver e pensar.. Tentei sonhar sem ter você.. Mas eu tive que acordar,. pra te ver.. Lembra das 12 rosas que eu te dei?. eu pensei em te ligar. com o seu olhar,. e uma lua cheia. lembra quando eu te beijei?. Tentei ser o que eu não fui. amei você sem ver e pensar.. Tentei sonhar sem ter você. mas eu tive que acordar. pra te ver.. Fecho os olhos e eu só penso em você. e hoje eu sei que não estou sozinho.. Fecho os olhos e eu só vejo você. e hoje eu sei onde eu errei,. eu te amei.. Tentei ser o que eu não fui. amei você sem ver e pensar.. Tentei sonhar sem ter você. mas eu tive que acordar. pra te ver.. . By .víh.

 

Vertaling

Je ogen wijzen me de weg. Waar ik altijd al heen wilde. [ 2 x ]. Ik probeerde mijn best te doen. Voor jou om te voelen en te zien... Alles is makkelijk, maar het leven is een straf voor jullie die niet wakker willen worden. Ik probeerde te zijn wat ik niet was. Ik hield van je zonder te zien en te denken... Ik heb geprobeerd te dromen zonder jou... Maar ik moest wakker worden om jou te zien. Herinner je je de 12 rozen die ik je gaf? Ik dacht dat ik je zou bellen met je ogen en een volle maan. Weet je nog toen ik je kuste? Ik probeerde te zijn wat ik niet was. Ik hield van je zonder te zien of te denken... Ik probeerde te dromen zonder jou. Maar ik moest wakker worden om je te zien. Ik sluit mijn ogen en het enige waar ik aan denk ben jij. En vandaag weet ik dat ik niet alleen ben. Ik sluit mijn ogen en alles wat ik zie ben jij. En vandaag weet ik waar ik fout ging. Ik hield van je. Ik probeerde te zijn wat ik niet was. Ik hield van je zonder te zien en te denken... Ik probeerde te dromen zonder jou, maar ik moest wakker worden om je te zien. Door .víh.