Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hot hot heat Songtekst: this town

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hot hot heat - this town ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this town? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hot hot heat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hot hot heat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this town .

Origineel

Gonna walk right through this town And laugh with a crowd of strangers chasing me. Never stop to look behind my back, So tell me what they said Because I fear my life's in danger now in this town. How did you get to my motel -do tell soon. Gonna walk right through this town again With a crowd of strangers watching me, Picking every little thing apart. So, tell me what they said Because I get attitude from this town -in this town. How did you get to this town? Through this town? Gonna walk right through this town again Knowing that I'm only here tonight. Never cared to stop and say hello; So, tell me what they said Because I don't have time to hang around in this town. Maybe, maybe I should think to stay. Maybe I won't ever return. Maybe, maybe I should stop and play. Gonna walk right through this town again. But, all I know is I really should be on my way. Wouldn't mind one more night in town.

 

Vertaling

Ik ga dwars door deze stad lopen En lachen met een menigte van vreemden achter me aan. Nooit stoppen om achter mijn rug te kijken, Dus vertel me wat ze zeiden Want ik ben bang dat mijn leven nu in gevaar is in deze stad. Hoe ben je bij mijn motel gekomen? Vertel het me snel. Ik ga weer door deze stad lopen Met een menigte van vreemden die naar me kijken, Elk klein ding uit elkaar plukkend. Dus, vertel me wat ze zeiden Want ik krijg houding van deze stad - in deze stad. Hoe ben je in deze stad gekomen? Door deze stad? Ik ga weer door deze stad lopen Wetende dat ik hier alleen vanavond ben. Nooit de moeite genomen om te stoppen en hallo te zeggen; Dus, vertel me wat ze zeiden Want ik heb geen tijd om rond te hangen in deze stad. Misschien, misschien moet ik denken om te blijven. Misschien kom ik nooit meer terug. Misschien, misschien moet ik stoppen en spelen. Ik ga weer dwars door deze stad lopen. Maar, alles wat ik weet is dat ik echt op weg zou moeten zijn. Ik zou het niet erg vinden om nog een nacht in de stad te blijven.