Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: howlin’ wolf Songtekst: howlin’ for my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: howlin’ wolf - howlin’ for my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van howlin’ for my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van howlin’ wolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van howlin’ wolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals howlin’ for my baby .

Origineel

Hmm-hmm, pretty baby, heeheeheehee Heeheeheehee, come on home, I love you If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe She's hot like red pepper, sweet like cherry wine I'm so glad she love me, love me all the time She's my little baby, sweet as she can be All this love she got, do belongs to me If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Heeheeheehee, my baby, come on home I love you, come on home If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Every time she kiss me, she makes the lights go out From early in the morning, she makes me jump and shout This bad love she got, makes me laugh and cry Makes me really know, that I'm too young to die If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Heeheeheehee, come on, I love you Pretty baby

 

Vertaling

Hmm-hmm, mooie baby, heeheeheehee Heeheeheehee, kom naar huis, ik hou van je If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Ze is heet als rode peper, zoet als kersenwijn Ik ben zo blij dat ze van me houdt, de hele tijd van me houdt She's my little baby, sweet as she can be All this love she got, do belongs to me If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Heeheeheehee, my baby, come on home Ik hou van je, kom naar huis If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Every time she kiss me, she makes the lights go out Van 's morgens vroeg, laat ze me springen en schreeuwen Deze slechte liefde die ze heeft, maakt me aan het lachen en huilen Makes me really know, that I'm too young to die If you hear me howlin', calling on my darlin' Hoo hoo hoo whoe Heeheeheehee, kom op, ik hou van je Mooie baby