Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: howlin’ wolf Songtekst: i’ve got a woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: howlin’ wolf - i’ve got a woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ve got a woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van howlin’ wolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van howlin’ wolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ve got a woman .

Origineel

(Chester Burnett a.k.a. Howlin' Wolf) Lord I've got a woman, she's nice lovin' to me every way Lord I've got a woman, she's nice lovin' to me every way You know it hurt me so bad, see my baby get away Lord fare thee well, I ain't got no more to say Fare thee well, got no more to say It hurt me so bad, see my baby get away Keep on havin' a good time now, just like the flowers that come in May Keep on havin' a good time now, just like the flowers that come in May Ahhh, it hurt me so bad to see my baby get away

 

Vertaling

(Chester Burnett a.k.a. Howlin' Wolf) Lord I've got a woman, she's nice lovin' to me every way Lord I've got a woman, she's nice lovin' to me every way You know it hurt me so bad, see my baby get away Heer, het ga u goed, ik heb niets meer te zeggen Vaarwel, ik heb niets meer te zeggen Het deed me zo'n pijn, mijn baby weg te zien gaan Keep on havin' a good time now, just like the flowers that come in May Keep on havin' a good time now, just like the flowers that come in May Ahhh, het deed me zo'n pijn om mijn baby weg te zien gaan