Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hugo e tiago Songtekst: dormi na praça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hugo e tiago - dormi na praça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dormi na praça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hugo e tiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hugo e tiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dormi na praça .

Origineel

Eu caminhei sozinho pela rua. Andei com as estrelas e com a lua. Deitei num banco da praça tentando te esquecer. Adormeci e sonhei com você. No sonho você veio provocante. Me deu um beijo doce e me agarrou. E bem na hora H no ponto alto do amor. Já era dia e o guarda me acordou. Seu guarda eu não sou vagabundo. Eu não sou delinquente. Sou um cara carente. Eu dormi na praça, pensando nela. Seu guarda seja me amigo. Me bata me prenda faça tudo comigo. Mas não me deixe ficar sem ela. . By Typri

 

Vertaling

Ik liep alleen door de straat. Ik liep met de sterren en de maan. Ik ging op een bankje liggen op het plein om te proberen je te vergeten. Ik viel in slaap en droomde van jou. In de droom kwam je plagen. gaf me een lief kusje en pakte me vast En precies op het juiste moment op het hoogtepunt van de liefde Het was daglicht en de bewaker maakte me wakker Je bewaker ik ben geen zwerver Ik ben geen delinquent. Ik ben een behoeftige man. Ik sliep op het plein, denkend aan haar. Officier, wees mijn vriend. Sla me in elkaar, arresteer me, doe alles met me. Maar laat me niet zonder haar... Door Typri