Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hugo pena e gabriel Songtekst: mulher bandida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hugo pena e gabriel - mulher bandida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mulher bandida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hugo pena e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hugo pena e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mulher bandida .

Origineel

Uoooh. O que será que tá acontecendo. Eu não consigo te entender. talvez você esteja me aprontando. eu aqui me acabando de saudade de você. o que sera que deu seu telefone?. se eu ligo pra você, você nem liga. se não atende então me desespero. será que a mulher que eu quero não passa de uma bandida. [Refrão]. Não não pode ser. Não posso acreditar que era tudo mentira o que me diz o seu olhar. Não não pode ser tô de cabeça tonta. Não faça do amor um jogo de faz de conta. o que será que deu seu telefone. se eu ligo pra você, você nem liga. se não atende então me desespero. será que a mulher que eu quero não passa de uma bandida?. Não Não pode ser não posso acreditar. que era tudo mentira o que me diz o seu olhar. Não Não pode ser tô de cabeça tonta. Não passa do amor um jogo de faz de conta(3x). by:Clary

 

Vertaling

Woooh. Wat is er aan de hand? Ik begrijp je niet. Misschien neem je me in de maling. Ik mis je zo. Wat is er met je telefoon gebeurd? Als ik je bel, bel je niet. Als je niet opneemt, ben ik wanhopig. Is de vrouw die ik wil gewoon een bandiet. [Chorus] Nee, dat kan niet. Ik kan niet geloven dat het allemaal een leugen is, wat je ogen me vertellen. Dat kan niet, ik heb een duizelig hoofd. Maak van de liefde geen spelletje. Ik vraag me af wat er mis is met je telefoon. Als ik je bel, bel je niet. Als je niet antwoordt, word ik wanhopig. Is de vrouw die ik wil gewoon een bandiet? Nee, dat kan niet. Ik kan het niet geloven. Ik kan niet geloven dat het allemaal een leugen is. Dat is wat je ogen me vertellen. Nee, dat kan niet, ik ben duizelig in mijn hoofd. Liefde is maar een spelletje. (3x) Door: Clary