Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: human league Songtekst: rebound

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: human league - rebound ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rebound? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van human league! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van human league en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rebound .

Origineel

And they don't come any closer. And they don't come. anyway.. On the rebound on the rebound on the rebound on the. Rebound on the rebound on the rebound on the rebound. on The rebound on the rebound on the rebound on the. rebound On the rebound on the rebound on the rebound on. the Rebound on the rebound. The chronicle hasn't changed for fifteen years. The. apathetic outnumber volunteers. The grime on buildings is. just a memory. A shining face on the old academy.. Have a lovely day. Aftermath okay. Have a lovely day. Wipe. your tears away.. The gaze of laughter, an echo or a scream. The. reinforcement of someone else's theme. Turn and walk. without ever saying no. Light and dark in an even ratio.. Have a lovely day. Aftermath okay. Have a lovely day. Wipe. your tears away.. On the rebound on the rebound on the rebound on the. Rebound on the rebound on the rebound on the rebound. on The rebound. And they don't come any closer. And they don't come. anyway.. On the rebound on the rebound on the rebound on the. Rebound on the rebound on the rebound on the rebound. on The rebound on the rebound on the rebound on the. rebound On the rebound on the rebound on the rebound on. the Rebound on the rebound. On the rebound on the rebound on the rebound on the. Rebound on the rebound on the rebound on the rebound. on The rebound on the rebound on the rebound on the. rebound On the rebound on the rebound on the rebound on. the Rebound on the rebound.

 

Vertaling

En ze komen niet dichterbij. En ze komen niet. Hoe dan ook... Op de rebound op de rebound op de rebound op de. Op de terugslag op de terugslag op de terugslag op de terugslag. op de terugslag op de terugslag op de terugslag. op de terugslag op de terugslag op de terugslag. op de terugslag op de terugslag. De kroniek is al vijftien jaar niet veranderd. De apathen zijn talrijker dan de vrijwilligers. De vuiligheid op gebouwen is. slechts een herinnering. Een stralend gezicht op de oude academie... Nog een fijne dag. Aftermath oké. Nog een fijne dag. Veeg je tranen weg... De blik van het lachen, een echo of een schreeuw. De. versterking van het thema van iemand anders. Draai je om en loop. zonder ooit nee te zeggen. Licht en donker in een gelijkmatige verhouding... Heb een fijne dag. Aftermath oké. Nog een fijne dag. Veeg je tranen weg... Op de terugvering op de terugvering op de terugvering op de. Rebound on the rebound on the rebound on the rebound. on The rebound. En ze komen niet dichterbij. En ze komen niet. hoe dan ook... Op de rebound op de rebound op de rebound op de. Op de rebound op de rebound op de rebound op de rebound. op de rebound op de rebound op de rebound. op de rebound op de rebound. op de rebound. Op de rebound op de rebound op de rebound op de. Rebound op de rebound op de rebound op de rebound. op de rebound op de rebound op de rebound. op de rebound op de rebound. op de rebound op de rebound.