Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: humberto e ronaldo Songtekst: pra rezar ninguém me chama (com zé neto e cristiano)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: humberto e ronaldo - pra rezar ninguém me chama (com zé neto e cristiano) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra rezar ninguém me chama (com zé neto e cristiano)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van humberto e ronaldo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van humberto e ronaldo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra rezar ninguém me chama (com zé neto e cristiano) .

Origineel

Pra rezar ninguém me chama. Pra beber é toda hora. Então vamo embora. Sabe aquele amigo bagunceiro. Que te liga o dia inteiro. Te chamando pra sair. E aquele outro que não presta. Que só quer saber de festa. Não tem hora pra dormir. Sabe aquele amigo caloteiro. Que não anda com dinheiro. Bebe pra você pagar. E aquele outro que é folgado. Carro tá sempre quebrado. E a gente tem que ir buscar. Amigo é coisa pra se guardar. Do lado esquerdo do copo. Se me chamar pra festa. Eu quebro as promessas. Na hora eu topo

 

Vertaling

Om te bidden dat niemand me belt. Om te drinken, is het de hele tijd. Dus laten we gaan. Je kent die ruige vriend Die je de hele dag belt die je mee uit vraagt. En de andere die niet goed is. Die alleen maar om feesten geeft. Hij heeft geen tijd om te slapen. Je kent die waardeloze vriend die geen geld heeft. Hij drinkt voor u om te betalen. En die andere kerel die een luilak is. Auto ging altijd kapot. En we moeten het terug gaan halen. Een vriend is iets om te houden. Aan de linkerkant van het glas. Als je me naar het feest roept. Ik breek beloftes. Ik ben er klaar voor.