Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: humble pie Songtekst: every single day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: humble pie - every single day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every single day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van humble pie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van humble pie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every single day .

Origineel

Well, it ain't my dream, baby To hold your hand But that don't mean to say I ain't your loving man Because I gave my soul To a travelling band And I love you so Because you showed me more Than you'll ever, ever understand I wrote this song 'cause I needed to say I want you every single day Well, yeah, I ain't too sure Of the price I pay If I have to live with my music Almost every day You know it, you know it shakes me up And you let me down And you sure help me, girl You help me a lot And I feel strong with you around I wrote this song 'cause I needed to say I love you every single day, every day Oh, the endless road Can be hard to bear 'Cause there's so many troubles And I get my share It's so easy to fall Oh girl, and you know You know I could And so I hope you see what I would do If I was all alone without your love I wrote this song 'cause I needed to say I love you every single day

 

Vertaling

Nou, het is niet mijn droom, baby To hold your hand But that don't mean to say dat ik niet je liefhebbende man ben Want ik gaf mijn ziel Aan een reizende band En ik hou zoveel van je Omdat je me meer hebt laten zien than you'll ever, ever understand Ik schreef dit lied omdat ik moest zeggen I want you every single day Well, yeah, I ain't too sure Of the price I pay Als ik moet leven met mijn muziek Bijna elke dag Je weet het, je weet dat het me wakker schudt And you let me down En je helpt me zeker, meisje Je helpt me heel veel En ik voel me sterk met jou in de buurt Ik schreef dit lied omdat ik moest zeggen Ik hou van je elke dag, every day Oh, de eindeloze weg Kan moeilijk te dragen zijn 'Cause there's so many troubles And I get my share It's so easy to fall Oh meisje, en je weet You know I could En dus hoop ik dat je ziet wat ik zou doen Als ik helemaal alleen was zonder jouw liefde Ik schreef dit lied omdat ik moest zeggen I love you every single day