Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hundred reasons Songtekst: pop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hundred reasons - pop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hundred reasons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hundred reasons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pop .

Origineel

I believe I can fly I can find my way Home I would leave I could try but I felt its not the end. I've gone blind I can see but I need to find my way and you'll find me waiting yeah 'cause i'll be waiting no excuses could make this worth it time again no excuses could make this worth it time again I don't need to declare that I hate you that I know you could live you could die I don't care its not the end did it hurt,you're in pain I don't care because I got my way and you'll find me waiting and I will be there wasting time with Rivals, i'll come home-to see you. yeah and i'll be waiting. no excuses could make this worth it time again no excuses could make this worth it time again wasting time with rivals, i'll come home -to see you.(x4)

 

Vertaling

Ik geloof dat ik kan vliegen, dat ik mijn weg kan vinden. Home I would leave I could try but I felt its not the end. I've gone blind I can see but I need to find my way and you'll find me waiting yeah 'cause I'll be waiting no excuses could make this worth it time again no excuses could make this worth it time again I don't need to declare that I hate you that I know you could live you could die I don't care its not the end deed het pijn, heb je pijn het kan me niet schelen want ik heb mijn zin en je zal me vinden wachtend en Ik zal daar zijn tijd verspillen met rivalen, ik zal naar huis komen om je te zien. Ja, en ik zal op je wachten. geen excuses kunnen dit weer de moeite waard maken geen excuses kunnen dit weer de moeite waard maken Verspilling van tijd met rivalen, ik kom naar huis -...om jou te zien. (x4)