Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: hüsker dü Songtekst: don’t try to call

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: hüsker dü - don’t try to call ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t try to call? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van hüsker dü! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter h van hüsker dü en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t try to call .

Origineel

Can't explain the way I feel It's all so clear, it's all so real Some kind of game, they're all the same Don't need it 'cause I'm always to blame You're freaking out all the time You've lost touch with reality again And what you do when you're alone Don't try to call me, just leave me alone Don't try to call, don't try at all Forget my number, forget my name Don't try to call, don't try at all I'm never home when you're all alone Well, now you say that you're OK I don't buy it when I see you around You fight and suss, what's the fuss I just told you, forget about us

 

Vertaling

Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel Het is allemaal zo duidelijk, het is allemaal zo echt Een soort spel, ze zijn allemaal hetzelfde Ik heb het niet nodig, want ik ben altijd de schuldige Je bent de hele tijd aan het flippen Je bent het contact met de realiteit weer kwijt En wat je doet als je alleen bent Probeer me niet te bellen, laat me met rust Probeer niet te bellen, probeer het helemaal niet Vergeet mijn nummer, vergeet mijn naam Probeer niet te bellen, probeer het helemaal niet Ik ben nooit thuis als jij helemaal alleen bent Wel, nu zeg je dat je in orde bent Ik geloof het niet als ik je zie Je vecht en maakt ruzie, wat is de ophef Ik zei je net, vergeet ons