Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Iris Chacón Songtekst: Yo sé que mentía

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: I ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Yo sé que mentía? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Iris Chacón! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Iris Chacón en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Yo sé que mentía .

Origineel

Llegó de repente a mis fantasías, volaba mi mente con su hipocresía inventando sueños que no se cumplían. Tomaba mis manos jurando "te quiero"; de noche, escapaba buscando otro lecho y yo, tan paciente, muriendo de celos. Mentía ¡Yo sé que mentía! cuando me juraba que yo era su vida. Cuando me decía que ya no podía vivir sin mí. Mentía ¡Yo sé que mentía! con falsas promesas, con tiernas caricias. Su cara de niño, que me seducía... ¡Yo sé que mentía! Mentía... Mentía... ¡Yo sé que mentía! Mentía... Mentía... ¡Yo sé que mentía! Tomaba mis manos jurando "te quiero"; de noche, escapaba buscando otro lecho y yo, tan paciente, muriendo de celos. Mentía ¡Yo sé que mentía! con falsas promesas, con tiernas caricias. Su cara de niño, que me seducía... ¡Yo sé que mentía! Mentía... Mentía... ¡Yo sé que mentía! Mentía... Mentía... ¡Yo sé que mentía! 

 

Vertaling

Het kwam plotseling tot mijn fantasieën, het verbaasde me met zijn hypocrisie dromen verzinnen die niet werden vervuld. Ik nam mijn handen en vloekte "ik hou van je"; 's nachts ontsnapte hij op zoek naar een ander bed en ik, zo geduldig, sterf van jaloezie. Hij loog, ik weet dat hij loog! toen ik vloekte dat ik zijn leven was. Toen hij tegen me zei dat ik niet kon leef zonder mij. Hij loog, ik weet dat hij loog! met valse beloften, met tedere strelingen. Het gezicht van uw kind, dat verleidde me ... Ik weet dat hij loog! Ik loog ... Ik loog ... Ik weet dat hij loog! Ik loog ... Ik loog ... Ik weet dat hij loog! Ik nam mijn handen en vloekte "ik hou van je"; 's nachts ontsnapte hij op zoek naar een ander bed en ik, zo geduldig, sterf van jaloezie. Hij loog, ik weet dat hij loog! met valse beloften, met tedere strelingen. Het gezicht van uw kind, dat verleidde me ... Ik weet dat hij loog! Ik loog ... Ik loog ... Ik weet dat hij loog! Ik loog ... Ik loog ... Ik weet dat hij loog!