Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: I Gens Songtekst: Per Chi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: I Gens - Per Chi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Per Chi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van I Gens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van I Gens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Per Chi .

Origineel

Per chi Lyrics Torna presto amica mia, torna presto a casa mia non andare per il mondo senza me ti perderesti come stai perdendo me, torna presto Io di notte sono solo se ai pensieri mi abbandono mi vien voglia di morire ma perché, io mi domando cosa valgo senza te, per chi vivrò per chi il cuore batterà nel buio, per chi per chi io vivrò per chi sorridere e scherzare ancora, per chi se tu non ci sei Se l'amore che mi hai dato, tra le foglie di quel prato, è rimasto nei tuoi grandi occhi blu ritorna presto amica mia se manchi tu, perché vivo Per chi sorridere e scherzare ancora, per chi se tu non ci sei per chi il cuore batterà nel buio, per chi per chi io vivrò per chi il cuore batterà nel buio, per chi per chi io vivrò

 

Vertaling

Voor wie Lyrics Kom snel terug, mijn vriend, kom snel terug naar mijn huis ga niet naar de wereld zonder mij je zou jezelf verliezen als je me verliest, kom snel terug Ik ben alleen 's nachts als gedachten me in de steek laten Ik heb het gevoel als dood te gaan, maar omdat, Ik vraag mezelf wat ik waard ben zonder jou, voor wie ik zal leven voor wie het hart in het donker zal kloppen, voor wie ik zal leven voor degenen die lachen en opnieuw lachen, voor degenen als je er niet bent Als de liefde die je me gaf, in de bladeren van die weide, Het bleef in je grote blauwe ogen kom snel terug mijn vriend als je je mist, omdat ik leef Voor degenen die opnieuw lachen en grappen maken, voor degenen als je er niet bent voor wie het hart in het donker zal kloppen, voor wie ik zal leven voor wie het hart in het donker zal kloppen, voor wie ik zal leven