Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iago weslley Songtekst: sonhando com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iago weslley - sonhando com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sonhando com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iago weslley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iago weslley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sonhando com você .

Origineel

Aqui na minha cama pensando em você. Tento fechar os olhos mas sonho com você. Correndo de mãos dadas na praia com você. É de enlouquecer. Olhando pras estrelas imagino você. Sorriso tão bonito me faz enlouquecer. O toque do teu cabelo me faz só te querer. Ainda mais e mais. Só penso em você. Sonhando com você. Correndo com você. Na chuva com você. Deito no travesseiro e lembro de você. Deitada do meu lado gemendo de prazer. Perfume tão gostoso me faz enlouquecer. Deliro com você. Olhando pras estrelas imagino você. Sorriso tão bonito me faz enlouquecer. O toque do teu cabelo me faz só te querer. Ainda mais e mais. Só penso em você. Sonhando com você. Correndo com você. Na chuva com você. Só penso em você. Sonhando com você. Correndo com você. Na chuva com você. Aqui na minha cama pensando em você. Tento fechar os olhos mas sonho com você. Correndo de mãos dadas na praia com você. É de enlouquecer

 

Vertaling

Hier in mijn bed, denkend aan jou. Ik probeer mijn ogen te sluiten maar ik droom van jou. Hand in hand over het strand lopen met jou. Het maakt me gek. Kijkend naar de sterren stel ik me jou voor. Zo'n mooie glimlach maakt me gek. De aanraking van je haar maakt dat ik naar je verlang. Meer en meer. Ik denk alleen maar aan jou. Dromen van jou. Ik loop met je mee. In de regen met jou. Ik lig op het kussen en denk aan jou. Liggend op mijn zij kreunend van genot. Parfum zo heerlijk maakt me gek. Ik ben blij met je. Kijkend naar de sterren stel ik me jou voor. Zo'n mooie glimlach maakt me gek. De aanraking van je haar maakt dat ik je alleen maar wil. Nog meer en meer. Ik denk alleen maar aan jou. Dromen van jou. Ik loop met je mee. In de regen met jou. Ik denk alleen maar aan jou. Dromen van jou. Ik loop met je mee. In de regen met jou. Hier in mijn bed denkend aan jou. Ik probeer mijn ogen te sluiten maar ik droom van jou. Hand in hand over het strand lopen met jou. Het maakt me gek.