Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ian dury and the blockheads Songtekst: wake up and make love with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ian dury and the blockheads - wake up and make love with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake up and make love with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ian dury and the blockheads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ian dury and the blockheads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake up and make love with me .

Origineel

I come awake. With a gift for womankind. You're still asleep. But the gift don't seem to mind. Rise on this occasion. Halfway up your back. Sliding down your body. Touching your behind. You look so self-possessed. I won't disturb your rest. It's lovely when you're sleeping. But wide awake is best. Wake up and make love with me. Wake up and make love. Wake up and make love with me. I don't want to make you. I'll let the fancy take you. And you'll wake up and make love. You come awake. In a horny morning mood. And have a proper wriggle. In the naughty naked nude. Roll against my body. Get me where you want me. What happens next is private. It's also very rude. I'll go and get the post. And make some tea and toast. You have another sleep, love. It's me that needs it most. Wake up and make love with me. Wake up and make love. Wake up and make love with me. I don't want to make you. I'll let the fancy take you. And you'll wake up and make love. Wake up and make love with me. Wake up and make love. Wake up and make love with me. Wake up and make love. Wake up. Wake up. Wake up. Wake up

 

Vertaling

Ik kom wakker. Met een geschenk voor de vrouwheid. Je slaapt nog steeds. Maar het geschenk schijnt het niet erg te vinden. Sta op bij deze gelegenheid. Halverwege je rug. Glijdend langs je lichaam. Je achterste aanrakend. Je ziet er zo zelfverzekerd uit. Ik zal je rust niet verstoren. Het is heerlijk als je slaapt. Maar klaarwakker is het beste. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Word wakker en bedrijf de liefde. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Ik wil je niet dwingen. Ik laat de fantasie jou nemen. En jij wordt wakker en bedrijft de liefde. Je komt wakker. In een geile ochtendhumeur. En wurm je eens goed. In het ondeugende naakt. Rollen tegen mijn lichaam. Breng me waar je me wilt hebben. Wat er daarna gebeurt is privé. Het is ook erg onbeleefd. Ik ga de post halen. En maak wat thee en toast. Je hebt nog een slaapje, liefje. Ik heb het het meest nodig. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Word wakker en bedrijf de liefde. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Ik wil je niet dwingen. Ik laat de fantasie jou nemen. En je zult wakker worden en de liefde bedrijven. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Word wakker en bedrijf de liefde. Word wakker en bedrijf de liefde met mij. Word wakker en bedrijf de liefde. Wakker worden. Word wakker. Word wakker. Word wakker.