Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iann dior Songtekst: ​emotions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iann dior - ​emotions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​emotions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iann dior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iann dior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​emotions .

Origineel

[Chorus] In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did) She said I drove her away with my emotions (I drove her away) Can't take the pain anymore, I'm feeling hopeless (Can't take the pain) In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did) [Verse] I don't even know why I try You did me wrong And I can't forget that Tell me what you want I know it's a lie (Lie) You broke my heart And you cannot fix that You can't erase what you've done to me But certainly, all you do is burden me It's hurting deep Our past is like a blur to me It's hard to see, but look what you have done to me [Bridge] What you want? What you want from me? What you want? What you want from me? What you want? What you want from me? [Chorus] In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did) She said I drove her away with my emotions (I drove her away) Can't take the pain anymore, I'm feeling hopeless (Can't take the pain) In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did) [Outro] In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did)

 

Vertaling

[refrein] In my head, she said it's all in my head (Mijn hoofd) But it's not, think I'd rather be dead (Dood zijn) Can't forgive or forget what you did (You did) She said I drove her away with my emotions (Ik heb haar weggedreven) Can't take the pain anymore, I'm feeling hopeless (Kan de pijn niet meer verdragen) In my head, she said it's all in my head (Mijn hoofd) But it's not, think I'd rather be dead (Dood zijn) Can't forgive or forget what you did (You did) [Verse] I don't even know why I try You did me wrong And I can't forget that Vertel me wat je wilt Ik weet dat het een leugen is (Lie) Je brak mijn hart En dat kun je niet goedmaken Je kunt niet uitwissen wat je me hebt aangedaan Maar zeker, alles wat je doet is me belasten Het doet diep pijn Ons verleden is als een waas voor mij Het is moeilijk te zien, maar kijk wat je me hebt aangedaan [Brug] Wat wil je? Wat wil je van me? Wat wil je? Wat wil je van me? Wat jij wil? Wat wil je van mij? [refrein] In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Dood zijn) Can't forgive or forget what you did (You did) She said I drove her away with my emotions (Ik heb haar weggedreven) Can't take the pain anymore, I'm feeling hopeless (Kan de pijn niet meer verdragen) In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Dood zijn) Can't forgive or forget what you did (You did) [Outro] In my head, she said it's all in my head (My head) But it's not, think I'd rather be dead (Be dead) Can't forgive or forget what you did (You did)