Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ice cube Songtekst: ask about me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ice cube - ask about me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ask about me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ice cube! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ice cube en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ask about me .

Origineel

[hook]. [Mr. Short Khop, (Ice Cube)]. I check it in on the West Coast (Ask about me). I check it in in the Dirty South (a-yeay). I check it in in the Mid-West (hustle, man). I check it in on the East Coast (The Hustle Gang). (Look at me). (Don Matta'). (Poppa Don). [Ice Cube]. Check my blood pressure,. they think they fresher than the Don. Prescription pills to keep me calm,. Nigga, I'm da bomb!. In the black Testerosa,. Sippin' on Mimosa,. A bleedin' ?nosa?. I'm in the West, we ain't got the ?nego?. Give me Sicko kilos from Puerto Rico. When I okay it,. So much cheese, you got to weigh it. Never thought these niggaz was the feds. "Freeze" was the sound. I started lettin' off rounds,. lay the whole fuckin' room down. I don't wanna see Your Honor,. Ratha eat pirhana from Benny Hana,. Smokin' marijuana in my sauna,. I done hade it with these attics and faggots,. They them rattic causin' static,. bring me my A-U-T-O-matic,. oh niggaz wanna se how we ride. Bitch, you know the muthafuckin' side,. world muthafuckin' wide.. [Chorus]. Make yo' hustle official,. And them niggaz that's wit' you,. gotta push tha issue,. on the fools that dis you,. whether pump or pistol,. when it's up in yo' gristle,. hand yo' mama a tissue,. If I decide to kiss you.. *hook* (replace "a-yeay" with "Ask about me"). Can you dig her?. It's the bigger, seven-figure, super nigga. Wit' the triggas at yo' dome,. we like to roam,. Through yo' muthafuckin' home like a comb. and find the money that's gone. And we'll take you, shake you,. break you, take two,. play you on wit' the chrome,. nigga shoot!. Execute, they try to electrocute. I got too much loot. Ya say I'm on yo' hit list,. You niggaz miss,. tryin' to turn my muthafuckin' cheese into Swiss. Rappers make bucks and I can hear it,. hard to fear it,. 'Cuz I know you grew up on my lyrics. It's the boss player,. never lost hair over assholes,. blast holes in you muthafuckin' tadpoles. Like a bullfrog,. nigga I'm a bullhog,. guppies get worked like puppies by the bulldog. Where millions never gave a fuck about Sicilians,. or killas on T.V. can see,. we got the real ones. So check yo' muthafuckin CD-Rom. and your World Wide Web, dot com,. It's the Don Mega!. *chorus*. *hook*. [Mr. Short Khop, (Ice Cube)]. What cha call it? (The Hustle Gang) x3. What cha call it? (Hustle, man). [Ice Cube]

 

Vertaling

[hook]. [Mr. Short Khop, (Ice Cube)]. I check it in on the West Coast (Vraag naar mij). Ik check het in de Dirty South (a-yeay). Ik doe het in de Mid-West (hustle, man). Ik doe het aan de Oostkust (The Hustle Gang). (Look at me). (Don Matta'). (Poppa Don). [Ice Cube]. Controleer mijn bloeddruk. Ze denken dat ze frisser zijn dan de Don. Pillen op recept om me rustig te houden. Neger, ik ben de bom! In de zwarte Testerosa. Nippend aan Mimosa... Een bloedende nosa? Ik ben in het Westen, we hebben geen nego. Geef me Sicko kilo uit Puerto Rico. Als ik het goed vind... Zoveel kaas, dat je het moet wegen. Nooit gedacht dat deze niggaz de feds waren. "Freeze" was het geluid. Ik begon rondjes te draaien, en legde de hele kamer plat. Ik wil edelachtbare niet zien... Ratha eet pirhana van Benny Hana,. Marijuana roken in mijn sauna... Ik heb het gehad met die zolderratten en flikkers. Ze veroorzaken statische elektriciteit. Breng me mijn A-U-T-O-matic. Die negers willen zien hoe we rijden. Bitch, je kent de verdomde kant, wereld wijd... [Chorus]. Make yo' hustle official,. En de negers die bij je zijn, moeten druk uitoefenen op de idioten die je verraden. Pomp of pistool. Als het in je maag zit, geef je moeder dan een zakdoekje. Als ik besluit je te kussen... *haak* (vervang "a-yeay" door "Vraag naar mij"). Kun je haar graven? Het is de grotere, zeven-cijferige, super nigga. Wit' the triggas at yo' dome,. we like to roam,. Door je verdomde huis als een kam. En het geld vinden dat weg is. En we pakken je, schudden je door elkaar, breken je, nemen er twee, spelen met je met het chroom, nigga schiet!. Executeer, ze proberen te elektrocuteren. Ik heb te veel buit. Je zegt dat ik op je lijst sta. Jullie negers missen. Ze proberen mijn kaas in Zwitserse kaas te veranderen. Rappers verdienen geld en ik kan het horen,. moeilijk om bang voor te zijn,. Want ik weet dat je bent opgegroeid met mijn teksten. Het is de boss player,. never lost hair over assholes,. blast holes in you muthafuckin' tadpoles. Als een brulkikker, nigga ik ben een bullhog, guppies worden bewerkt als puppies door de bulldog. Waar miljoenen nooit iets om Sicilianen gaven, of moordenaars op T.V. kunnen zien,... hebben wij de echte. Dus check je verdomde CD-Rom, en je World Wide Web, dot com. Het is de Don Mega! *chorus*. *hook*. [Mr. Short Khop, (Ice Cube)]. Hoe noem je het? (The Hustle Gang) x3. Hoe noem je dat? (Hustle, man). [Ice Cube]