Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ice cube Songtekst: hood robbin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ice cube - hood robbin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hood robbin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ice cube! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ice cube en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hood robbin .

Origineel

[W.C.:]. man I aint gon be shit in the morning after drinking that uh ... [Ice Cube:]. ...if I can sell you the american dream, I can sell you anything. [Verse 1:]. I got to get out, I'm getting put out of my house. I got to pack up, my refrigerator and couch. it's a set up, but the bank wants me out. or the L.A.P.D. will smoke me out. this suggestible weight, it choke me out. they gave me a loan and I had no clout. they gave me a house, for me and my spouse. call my momma and my aunt,. y'all should re-finance,. I let them dance with the devil,. dig their own grave and I gave them the shovel. fuck, my daddy built that house. and when he got drunk he almost killed that house. is this the american dream, or the american scheme?. that got me walking in these american streets?. its kinda sad when you have to get a hernia,. cuz you help your grand mama move her furniture. if I can sell you the american dream, I can sell you anything. look at this maggot, with a stimulus package. I can give a fuck about a dow jones average. what the fuck you do when your paycheck is average?. law abiding citizen turn into a savage,. got to feed the children, got to feed the habit. fell into a rabbit hole, chasing that rabbit. now I'm in wonderland feeling like the Son of Sam. I'm at your west coast branch, gun in hand. Imma feel like superman,. walk by the teller, better call the trooper, man. it?s the revenge of the lambs:. "big bad wolf, we're sick of these scams". sick of these plans, sick of this dance. walk into his office took the nin out my pants. you're not a man, you're a servant. then I pray to God nigga nine get to workin?. [Chorus:]. I never get the working. you know I heard they hood robbin?, your money or your life and there ain?t no stopping. I never get the working. you know I heard they hood robbin?, your money or your life and there ain?t no stopping. Ain't that a bitch,. when you got to steal from the poor, and give to the rich. Ain't that a bitch,. when you got to steal from the poor, and give to the rich. [Verse 2:]. uh, drug dealer envy. doctor feel good, give you what you need. in California, prescribe that plead. Oxy cotton and codiene. turn your grand mama into a fiend. and see the sign [?]. I know you bout to die, but let me see your ID. I know you bout to lie, but can you pay this fee?. if you can't pay, then please have a seat. you can't see a doctor but you could see a priest. we can't save your life until we get some insurance. your premium is paid, add that insurance. I hope you got endurance,. they got me on hold and I?m under the influence. nurse high as a kite,. in charge with my life,. and everything is lost,. without a blue cross. [Chorus:]. you know I haerd they hood robbin', your money or your life and there ain't no stopping. you know I heard they hood robbin', your money or your life and there ain't no stopping. Ain't that a bitch,. when you got to steal from the poor, and give to the rich. Ain't that a bitch,. when you got to steal from the poor, and give to the rich

 

Vertaling

Man, ik zal geen reet meer over hebben na het drinken van dat... ...als ik je de Amerikaanse droom kan verkopen, kan ik je alles verkopen. [Verse 1:]. Ik moet eruit, ik word uit mijn huis gezet. Ik moet inpakken, mijn koelkast en bank. Het is een valstrik, maar de bank wil me eruit hebben. of de L.A.P.D. zal me uitroken. dit suggestieve gewicht, het verstikt me. ze gaven me een lening en ik had geen slagkracht. ze gaven me een huis, voor mij en mijn echtgenoot. bel mijn moeder en mijn tante,. jullie moeten allemaal herfinancieren,. Ik heb ze met de duivel laten dansen, hun eigen graf laten graven en ik heb ze de schop gegeven. Mijn vader heeft dat huis gebouwd en toen hij dronken werd, heeft hij dat huis bijna om zeep geholpen. Is dit de Amerikaanse droom, of het Amerikaanse plan, waardoor ik in deze Amerikaanse straten loop? Het is triest als je een hernia moet krijgen, omdat je je oma helpt haar meubels te verplaatsen. Als ik je de Amerikaanse droom kan verkopen, kan ik je alles verkopen. Kijk naar deze maden, met een stimuleringspakket. Ik geef geen reet om het gemiddelde van de Dow Jones. Wat doe je als je loon gemiddeld is? Een gezagsgetrouwe burger wordt een wilde. Ik moet de kinderen voeden, ik moet de gewoonte voeden. Ik ben in een konijnenhol gevallen, achter dat konijn aan. Nu voel ik me in Wonderland als de zoon van Sam. Ik ben bij je West Coast filiaal, pistool in de hand. Ik voel me als Superman. Als ik langs de kassier loop, kan ik beter de politie bellen, man. Het is de wraak van de lammeren:. "Big Bad Wolf, we're sick of these scams". "sick of these plans, sick of this dance". "Walk into his office took the nin out my pants". "You're not a man, you're a servant". "Then I pray to God nigga nine get to workin". [Chorus:]. Ik krijg het nooit aan de praat. Ik heb gehoord dat ze je geld of je leven beroven en er is geen stoppen aan. Ik krijg het nooit aan de praat. Ik heb gehoord dat ze je geld of je leven beroven en er is geen houden meer aan. Is dat niet klote, als je moet stelen van de armen, en geven aan de rijken. Is dat niet klote, als je moet stelen van de armen, en geven aan de rijken. [Verse 2:]. uh, drugsdealer afgunst. dokter voelt zich goed, geeft je wat je nodig hebt. in Californië, voorschrijven dat pleite. Oxy cotton and codiene. turn your grand mama into a fiend. and see the sign [?]. Ik weet dat je op het punt staat te sterven, maar laat me je ID zien. Ik weet dat je op het punt staat te liegen, maar kun je dit betalen? Als je niet kunt betalen, ga dan alsjeblieft zitten. Je kunt geen dokter zien, maar wel een priester. We kunnen je leven niet redden tot we een verzekering hebben. Je premie is betaald, voeg die verzekering toe. Ik hoop dat u een verzekering heeft. Ze hebben me in de wacht gezet en ik ben onder invloed. Een verpleegster die zo high is als een vlieger. Ik ben belast met mijn leven en alles is verloren. Zonder een blauw kruis. Je weet dat ik gehoord heb dat ze je geld of je leven beroven en dat er geen houden meer aan is. Is dat niet klote, als je steelt van de armen, en geeft aan de rijken.. Ain't that a bitch,. when you got to steal from the poor, and give to the rich