Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ice t Songtekst: they want me back in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ice t - they want me back in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they want me back in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ice t! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ice t en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they want me back in .

Origineel

[Ice-T] Yeah, Shit is going down again! This motherfuckers want me back in! Fuck! [Method Man: Word up, our niggas is strapped, ready for war!] 4x Get out the H-K! Fuck! Niggas talking crazy cause they say, that I Kill one of they motherfuckers Sucker ass busters Did or did not? I got more drama with the niggas from the other side Call my nigga Rich in his ride [Big Rich] Yo Ice, fuck them niggas I got a truck full of 38, some bullet shields Ice, we can send this niggas all to Hell I never like them niggas from the get go We used to break em at craps And fuck all they motherfuckin hoes! [Ice-T] Made another car-hit 30 Killers on the hip Ready to rock, packin, Magnums and Glocks Mad connections who trips the question Niggas on the way to play with the laser ray [Big Rich] Nigga you got two strikes and I got two strikes We can't afford to leave no fuckin witness tonight But if this is what they want is like Christmas to me It's been a long time since the Big Rich caught a body [Ice-T] Fuck it, I Like the way you think my man I pack 20 motherfuckers in an Astro Van We pass the crib about 12:30, dirty Nigga be ready to roll, I know you heard me! [Big Rich] Nigga it's on, so don't trip I'm down I got to sawed off shawty and I'm ready to clown Blast the nigga in his Face, kill his fuckin whore Ice, you done did this kind of shit with me before! [Method Man: Word up, our niggas is strapped, ready for war!] 8x They want me back in! Niggas want me back in! They want me back in! Damn! [Ice-T] Niggas wanne ill, but my niggas get iller Streets full of hardcore stone-face Killers One Love my nigga Big Rich puff bud I don't get high, I wanne see some niggas die! [Big Rich] Yo, some niggas hit the corner with the lights of Ice That shit don't look nuthin nice But if this niggas wanne rollin my Hood Yo then fuck it Brake out the hardware boys Blow up the fuckin buck it [Ice-T] Niggas pulled out but my crew is ready Return the fire Rock the punks steady When the shootin stop, car look like confetti Went my ass home jump back in the bed G [Big Rich] Fuck why they wanna fuck with us When they know my posse is crazy and they down to bust Big Rich take no shit from these busta ass tricks Check a punk ass nigga like we check a bitch [Ice-T] I got no love for no nigga flippin, trippin on my fam Got damn, I make L.A. hot as Vietnam But ill niggas should be left alone Please excuse me, while I rest my dome! [Method Man: Word up, our niggas is strapped, ready for war!] 8x They want me back in Niggas want me back in They want me back in Why......niggas want me back in?

 

Vertaling

[Ice-T] Ja, shit gaat weer gebeuren! Deze klootzakken willen me er weer in! Fuck! Word wakker, onze nikkers zijn klaar voor oorlog! 4x Haal de H-K. Fuck! Negers praten gek omdat ze zeggen, dat ik Kill one of they motherfuckers Sucker ass busters Deed of niet? Ik heb meer drama met de niggas van de andere kant Bel mijn nigga Rich in zijn auto [Big Rich] Yo Ice, fuck die niggas Ik heb een truck vol met 38, wat kogelschilden Ice, we kunnen die gasten allemaal naar de hel sturen Ik heb die nikkers nooit gemogen vanaf het begin. We braken ze altijd bij craps En neuk al die klote hoeren! [Ice-T] Made another car-hit 30 Killers on the hip Ready to rock, packin, Magnums and Glocks Mad connections who trips the question Niggas on the way to play with the laser ray [Big Rich] Nigga jij hebt twee strikes en ik heb twee strikes We kunnen het ons niet veroorloven om vanavond geen getuige achter te laten Maar als dit is wat ze willen is het net Kerstmis voor mij Het is lang geleden dat Big Rich een lijk heeft gevangen. [Ice-T] Fuck it, I like the way you think my man Ik pak 20 klootzakken in een Astro Van We passeren het huis rond 12:30, vies Neger klaar om te gaan, ik weet dat je me gehoord hebt! [Big Rich] Neger, het is aan, dus niet struikelen ik ben beneden Ik heb een afgezaagde shawty en ik ben klaar voor de clown Knal de neger in z'n gezicht, vermoord z'n hoer. Ice, je hebt dit soort shit al eerder met me gedaan. Word wakker, onze nikkers zijn klaar voor oorlog. 8x Ze willen me terug. Negers willen me terug. Ze willen me terug. Verdomme ! [Ice-T] Negers willen ziek, maar mijn negers worden zieker Straten vol met hardcore stone-face Killers One Love my nigga Big Rich puff bud Ik word niet high, ik wil wat nikkers zien sterven! [Big Rich] Yo, sommige niggas raken de hoek met de lichten van Ice Dat ziet er niet goed uit. But if this niggas wanne rollin my Hood Yo, fuck it Rem de hardware jongens Blow up the fuckin buck it [Ice-T] Gasten hebben zich teruggetrokken, maar mijn groep is er klaar voor. Return the fire Rock the punks steady When the shootin stop, car look like confetti Went my ass home jump back in the bed G [Big Rich] Fuck waarom ze met ons willen kloten When they know my posse is crazy and they down to bust Big Rich pikt geen reet van deze busta ass tricks Check a punk ass nigga like we check a bitch [Ice-T] I got no love for no nigga flippin, trippin on my fam Got damn, I make L.A. hot as Vietnam But ill niggas should be left alone Please excuse me, while I rest my dome! Word up, our niggas is strapped, ready for war! 8x They want me back in Niggas want me back in They want me back in Waarom willen ze me terug?