Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ida Corr Songtekst: Let me think about it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ida Corr - Let me think about it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Let me think about it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ida Corr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Ida Corr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Let me think about it .

Origineel

You saying baby
I'll take you for a ride
Let's get together
Work it all night

I'll be your love
You sexy look fine
I'll make you feel like
Heaven is near

Come on girl believe me
I'll make you see
That I am the true way
Towards ecstasy

Touch me, feel me
Then you will find
We are meant to be...
And I aint lying

Let me think about it

You say you want me
You say you need me
You say you love me
Like I'm your

Let me think about it

 

Vertaling

Je zegt schat,
Ik ga een stukje met je rijden
Laten we wat afspreken
En de hele nacht bezig blijven

Ik zal je liefje zijn
Je ziet er echt leuk en goed uit
Ik zal zorgen dat het lijkt
Alsof de hemel dichtbij is

Kom op meisje, geloof me
Ik zal zorgen dat je inziet
Dat ik de echte weg ben
naar verlichting

Raak me aan, voel me
Dan zul je merken
Dat wij voorbestemd zijn
En ik lieg niet

Laat me er over nadenken

Je zegt dat je me wil
Je zegt dat je me nodig hebt
Je zegt dat je van me houdt
Alsof ik van jou ben

Laat me er over nadenken