Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: idina menzel Songtekst: planet z

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: idina menzel - planet z ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van planet z? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van idina menzel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van idina menzel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals planet z .

Origineel

Sitting in my easy chair I got no friends but I really don't care I don't remember birthdays I don't remember names People talk to me I know not what they say Well my political policy is laissez-faire You keep off my thoroughfare My weeds grow like roses My gardens like greed My temples are discotheques for refugees [Chorus:] It's all about me On my very own Planet Z Where I'm lonely, but I'm free Nothing gets in my way I think I'm gonna have to stay right here [Repeat] Well my pizza delivery guys, they all wear suits And all my musicians, they play in the nude The lawyers wear nipple rings They kiss my ass And the french horn players are In the most demand [Chorus] Planet Z You can't predict the weather But it's fine with me Can't you see I don't like when you bother me Planet Z The stars are brighter in my galaxy Thirteen moons revolve around, around, around... [Chorus] Well these lovely little snowflakes are everywhere They're the spitballs that you blow in my hair Well I won't remember your birthday I won't remember your name Just keep talking to me I'm not listening [Chorus]

 

Vertaling

Zittend in mijn luie stoel Ik heb geen vrienden maar het kan me niet schelen Ik herinner me geen verjaardagen Ik herinner me geen namen Mensen praten tegen me Ik weet niet wat ze zeggen Wel, mijn politiek beleid is laissez-faire Je blijft van mijn doorgangsweg af Mijn onkruid groeit als rozen Mijn tuinen als hebzucht Mijn tempels zijn discotheken voor vluchtelingen [Refrein:] It's all about me Op mijn eigen Planeet Z Waar ik eenzaam ben, maar ik ben vrij Niets staat me in de weg Ik denk dat ik hier maar moet blijven [Herhaal] Nou mijn pizza bezorgers, dragen allemaal pakken En al mijn muzikanten, ze spelen naakt De advocaten dragen tepelringen Ze kussen mijn kont En de hoornblazers zijn het meest gevraagd [refrein] Planeet Z Je kunt het weer niet voorspellen Maar met mij is het goed Kan je het niet zien Ik hou er niet van als je me lastig valt Planeet Z De sterren zijn helderder in mijn melkwegstelsel Dertien manen draaien rond, rond, rond... [refrein] Nou deze mooie kleine sneeuwvlokjes zijn overal Het zijn de spuugballen die je in mijn haar blaast ik zal me je verjaardag niet herinneren Ik zal je naam niet onthouden Blijf maar tegen me praten ik luister niet [Chorus]