Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: idina menzel Songtekst: river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: idina menzel - river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van idina menzel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van idina menzel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals river .

Origineel

It's coming on Christmas They're cutting down trees They're putting up reindeer And singing songs of joy and peace Oh I wish I had a river I could skate away on But it don't snow here It stays pretty green I'm going to make a lot of money Then I'm going to quit this crazy scene Oh I wish I had a river I could skate away on I wish I had a river so long I would teach my feet to fly Oh I wish I had a river I could skate away on I made my baby cry, yeah He tried hard to help me He put me at ease And he loved me so naughty Made me weak in the knees Oh I wish I had a river I could skate away on I'm so hard to handle I'm selfish and I'm sad Now I've gone and lost the best baby That I ever had Oh I wish I had a river I could skate away on Oh I wish I had a river so long I would teach my feet to, to fly Oh I wish I had a river I could skate away on I made my baby say goodbye, say goodbye Say goodbye It's coming on Christmas They're cutting down trees They're putting up reindeer Singing songs of joy and peace Oh I, I wish I had a river I could skate away on. Yeah I wish I had a river I could skate away on and on And on, and on

 

Vertaling

Het komt op Kerstmis Ze hakken bomen om Ze zetten rendieren op en zingen liedjes van vreugde en vrede Oh ik wou dat ik een rivier had waar ik op kon schaatsen Maar het sneeuwt hier niet Het blijft mooi groen Ik ga een hoop geld verdienen Dan ga ik stoppen met deze gekke scene Oh ik wou dat ik een rivier had om op te schaatsen Ik wou dat ik een rivier had zo lang Ik zou mijn voeten leren vliegen Oh ik wou dat ik een rivier had waarop ik kon wegschaatsen Ik maakte mijn baby aan het huilen, ja Hij deed zijn best om me te helpen Hij stelde me op mijn gemak En hij hield zo ondeugend van me Made me weak in the knees Oh ik wou dat ik een rivier had waar ik op weg kon schaatsen Ik ben zo moeilijk te hanteren Ik ben egoïstisch en ik ben verdrietig Nu ben ik weg en heb de beste baby verloren That I ever had Oh ik wou dat ik een rivier had waar ik op weg kon schaatsen Oh ik wou dat ik een rivier had zo lang Ik zou mijn voeten leren, te vliegen Oh ik wou dat ik een rivier had waarop ik kon wegschaatsen Ik liet mijn baby vaarwel zeggen, vaarwel zeggen Zeg vaarwel Het komt op Kerstmis Ze hakken bomen om Ze zetten rendieren op Zingen liedjes van vreugde en vrede Oh ik, ik wou dat ik een rivier had waar ik op weg kon schaatsen. Ja, ik wou dat ik een rivier had waar ik op kon schaatsen En verder, en verder