Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iggy azalea Songtekst: haze (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iggy azalea - haze (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van haze (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iggy azalea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iggy azalea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals haze (demo) .

Origineel

[Verse 1] I been caught up in you and the things you doin' And I can't lie to ya, I don't even mind I been tryna get used to how fast life been movin' And looking for somethin' outside this money to call mine Tell me, tell me, tell me baby could you be that? They say love is like a drug Baby you gon' make me relapse I got short comings and flaws But you see me and never see that And that's what got me tryin' to be everywhere that you be at [Chorus] I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets This is what I wanna do What I wanna do What I wanna do... [Verse 2] I'm not tryna rush you into nothin' But I don't wanna waste my time either babe Cause no matter what We can't get the time back So let's not be fightin' crazy every time I see you Look, ain't no games with me baby That ain't what I'm into Lots of baggage 'round us Fuck what both of us done been through Short comings and flaws yeah, we got em But don't see those Honestly baby, who needs those? [Chorus] I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets This is what I wanna do What I wanna do What I wanna do... [Bridge] Long as you know that it's timeless I'll play it cold like the ice in my necklace Got a big ego, I'm not tryna hide it I'm a pretty pony But boy can you ride it? You caught me red handed Boy you know, love it when you get candid Getting turned on with ya in the backseat Down the streets like royalty [Chorus] I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets This is what I wanna do What I wanna do... I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets This is what I wanna do What I wanna do...

 

Vertaling

[Verse 1] I been caught up in you and the things you doin' And I can't lie to ya, I don't even mind I been tryingna get used to how fast life been movin' En op zoek naar iets buiten dit geld om het mijne te noemen Tell me, tell me, tell me baby could you be that? Ze zeggen dat liefde als een drug is Baby you gon'make me relapse I got short comings and flaws But you see me and never see that En dat is wat me laat proberen overal te zijn waar jij bent [Chorus] Ik ben in een waas And I love it Niet zomaar een fase Dit is hoe ik het doe I'm in a haze And I love it Got no regrets Dit is wat ik wil doen Wat ik wil doen Wat ik wil doen... [Verse 2] I'm not tryna rush you into nothing' Maar ik wil mijn tijd ook niet verspillen, schat Want wat er ook gebeurt We kunnen de tijd niet terug krijgen Dus laten we geen ruzie maken elke keer als ik je zie Kijk, geen spelletjes met mij baby Dat is niet wat ik wil Veel bagage om ons heen Fuck wat we allebei hebben meegemaakt Tekortkomingen en gebreken ja, we hebben ze But don't see those Eerlijk schatje, wie heeft dat nodig? [Chorus] I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets Dit is wat ik wil doen Wat ik wil doen Wat ik wil doen... [Bridge] Long as you know that it's timeless Ik zal het koud spelen zoals het ijs in mijn ketting Got a big ego, I'm not tryna hide it I'm a pretty pony But boy can you ride it? You caught me red handed Jongen weet je, ik hou ervan als je openhartig bent Ik word opgewonden met jou op de achterbank. Down the streets like royalty [Chorus] I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets Dit is wat ik wil doen Wat ik wil doen... I'm in a haze And I love it Not just a phase This is how I do I'm in a haze And I love it Got no regrets Dit is wat ik wil doen Wat ik wil doen...