Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iggy azalea Songtekst: we in this bitch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iggy azalea - we in this bitch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we in this bitch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iggy azalea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iggy azalea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we in this bitch .

Origineel

Right, Iggy back no playtime. I just gave y'all some break time to miss me. So stressed on what's next. My last little bit of success ain't even hit me. So keep it light on the advice. Look at us, we must be doing something right clearly. In convo I don't talk to too many. I just talk to the fans in the songs cause y'all feel me. Now let's reflect on what we left on New Classic. I overstepped what was expected, I blew past it. So best bet is respect my perspective. Or go get your sight checked for new glasses. The fact is you combine the stats with. The history I made, the message should be established. I guess what I'm explaining in laymen's. Is ain't nothin' about miss Azalea average. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?. Unpolished product of my environment. Tryna get the same type love and respect. Aas peers I be rhymin' with. But everything is so one-sided, divided and biased. That I can't get a fair judge panel not in the slightest bit. In light of this, I had to write a hit to get this type of chip. Ridin' dick won't get me nowhere and I ain't that type of chick. That's so unladylike 'specially knowin' they be like. "Iggy this and Iggy that" long as you say it, say it right. Right, they might be playin' but Iggy ain't. 'Til Iggy faint, I just wanna fill this Iggy bank. See I emerged from the smoke without a smudge on me. So back up up off of me. Unless you got some love for me, right. Even with my back against the wall. I still don't know fear and won't shed a tear. Cause when I think back, I've seen it all. And everything that ain't stopped me got me here so. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?. Look in my eyes and see what I see. You know that nothin' happenin' surprise me. It's like I seen this before. This is everything I was dreaming for. Relax your mind let ya conscious free. I got expensive taste and I ain't waiving the fee. It's like I seen this before. Life is now everything I dreamed and more. And more, life is now everything I dreamed and more. And more, life is now everything I dreamed and more. And more, life is now everything I dreamed. Even with my back against the wall. I still don't know fear and won't shed a tear. Cause when I think back, I've seen it all. And everything that ain't stopped me got me here so. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?. Now we in this bitch. Admit it get borin' with no me in this bitch. Now we in this bitch. What's a world with no I-G-G in this bitch?

 

Vertaling

Goed, Iggy terug geen speeltijd. Ik heb jullie wat tijd gegeven om me te missen. Zo gestrest over wat er nu gaat komen. Mijn laatste beetje succes heeft me nog niet eens geraakt. Dus hou het licht op het advies. Kijk naar ons, we moeten duidelijk iets goed doen. In convo praat ik niet met te veel. Ik praat alleen met de fans in de nummers omdat jullie me allemaal aanvoelen. Laten we nu eens nadenken over wat we op New Classic hebben achtergelaten. Ik ben te ver gegaan, ik heb het verpest. Dus het beste is om mijn perspectief te respecteren. Of ga je zicht laten nakijken voor een nieuwe bril. Het feit is dat als je de statistieken combineert met. De geschiedenis die ik maakte, de boodschap moet worden vastgesteld. Ik denk dat wat ik uitleg in leken taal. Het gaat niet om het gemiddelde van Miss Azalea. Nu zitten we in dit kreng. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in dit kreng. Nu zitten we in dit kreng. Wat is een wereld zonder I-G-G in deze teef? Nu zitten we in dit kreng. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in deze teef. Nu zitten we in dit kreng. Wat is een wereld zonder I-G-G in dit kreng? Ongepolijst product van mijn omgeving. Ik probeer dezelfde soort liefde en respect te krijgen. Net als leeftijdsgenoten waar ik mee rijm. Maar alles is zo eenzijdig, verdeeld en bevooroordeeld. Dat ik geen eerlijke jury kan krijgen, niet in het geringste beetje. In het licht hiervan moest ik een hit schrijven om dit soort chip te krijgen. Lul rijden zal me nergens brengen en ik ben niet dat type chick. Dat is zo onvrouwelijk, zeker als je weet dat ze zijn als. "Iggy dit en Iggy dat" zolang je het zegt, zeg je het goed. Goed, ze spelen misschien, maar Iggy niet. Tot Iggy flauwvalt, wil ik gewoon deze Iggy bank vullen. Zie je, ik kwam uit de rook zonder een vlekje op me. Dus ga van me af. Tenzij je wat liefde voor me hebt, juist. Zelfs met mijn rug tegen de muur. Ik ken nog steeds geen angst en zal geen traan laten. Want als ik terugdenk, heb ik het allemaal gezien. En alles wat me niet heeft tegengehouden, heeft me hier gebracht. Nu zitten we in dit kreng. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in dit kreng. Nu zitten we in dit kreng. Wat is een wereld zonder I-G-G in deze teef? Nu zitten we in dit kreng. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in deze teef. Nu zitten we in dit kreng. Wat is een wereld zonder I-G-G in deze teef? Kijk in mijn ogen en zie wat ik zie. Je weet dat niets me verrast. Het is alsof ik dit eerder heb gezien. Dit is alles waar ik van droomde. Ontspan je geest laat je bewustzijn vrij. Ik heb een dure smaak en ik zie niet af van de vergoeding. Het is alsof ik dit eerder heb gezien. Het leven is nu alles waar ik van droomde en meer. En meer, het leven is nu alles wat ik droomde en meer. En meer, het leven is nu alles wat ik droomde en meer. En meer, het leven is nu alles wat ik droomde. Zelfs met mijn rug tegen de muur. Ik ken nog steeds geen angst en zal geen traan laten. Want als ik terugdenk, heb ik het allemaal gezien. En alles wat me niet heeft tegengehouden, heeft me hier gebracht. Now we in this bitch. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in dit kreng. Now we in this bitch. Wat is een wereld zonder I-G-G in deze teef? Now we in this bitch. Geef toe dat het saai wordt zonder mij in deze teef. Now we in this bitch. Wat is een wereld zonder I-G-G in deze teef?