Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iggy pop Songtekst: search and destroy (rainbow theatre)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iggy pop - search and destroy (rainbow theatre) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van search and destroy (rainbow theatre)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iggy pop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iggy pop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals search and destroy (rainbow theatre) .

Origineel

I'm a street walking cheetah with a heart full of napalm I'm a runaway son of the nuclear A-bomb I am a world's forgotten boy The one who searches and destroys Honey gotta help me please Somebody gotta save my soul Baby detonate for me Look out honey, 'cause I'm using technology Ain't got time to make no apology Soul radiation in the dead of night Love in the middle of a fire fight Honey gotta strike me blind Somebody gotta save my soul Baby penetrate my mind And I'm the world's forgotten boy The one who's searchin', searchin' to destroy And honey I'm the world's forgotten boy The one who's searchin', searchin' to destroy Forgotten boy, forgotten boy Forgotten boy said hey forgotten boy

 

Vertaling

Ik ben een wandelende cheetah met een hart vol napalm Ik ben een op hol geslagen zoon van de nucleaire A-bom Ik ben de vergeten jongen van de wereld Degene die zoekt en vernietigt Lieverd moet me alsjeblieft helpen Iemand moet mijn ziel redden Schatje, laat het voor mij ontploffen Kijk uit schat, want ik gebruik technologie Ik heb geen tijd om me te verontschuldigen Soul radiation in the dead of night Liefde in het midden van een vuurgevecht Honey gotta strike me blind Iemand moet mijn ziel redden Baby penetrate my mind And I'm the world's forgotten boy Degene die op zoek is, op zoek is om te vernietigen En schat, ik ben de vergeten jongen van de wereld The one who's searchin', searchin' to destroy vergeten jongen, vergeten jongen vergeten jongen zei hey vergeten jongen