Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: iggy pop Songtekst: supermarket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: iggy pop - supermarket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supermarket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van iggy pop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van iggy pop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supermarket .

Origineel

I'm sitting in the supermarket On the disposable shelf I'm kinda like a sandwich I kinda need some help Most people they pass me up Some stop and buy But when they take me home They never look in my eye The supermarket shelf is a lie I know, we saw The guy from the record company Makes me wanna die Everybody sells and everybody buys People who don't like that get blood in the eye Everybody sells and everybody buys People who don't like that get blood, Get blood in the eye I'm proud of the corporate logo Written on my box It says that I'm ok For the company stock What I am I do not own I don't know who does Maybe any, some institution With no flesh, flesh or blood The supermarket shelf is a lie I know, we saw The guy from the record company Makes me wanna die Everybody sells and everybody buys People who don't like that get blood in the eye Everybody sells and everybody buys People who don't like that get blood, Get blood in the eye Everybody sells and everybody buys Everybody sells and everybody buys Everybody sells and everybody buys Everybody sells and everybody buys

 

Vertaling

Ik zit in de supermarkt Op de wegwerp plank Ik ben net een sandwich Ik heb wat hulp nodig De meeste mensen lopen aan me voorbij Sommigen stoppen en kopen Maar als ze me mee naar huis nemen kijken ze nooit in mijn ogen Het schap in de supermarkt is een leugen Ik weet het, we zagen De man van de platenmaatschappij Makes me wanna die Iedereen verkoopt en iedereen koopt Mensen die dat niet leuk vinden krijgen bloed in de ogen Iedereen verkoopt en iedereen koopt Mensen die dat niet leuk vinden krijgen bloed, krijgen bloed in de ogen Ik ben trots op het bedrijfslogo Geschreven op mijn doos Het zegt dat ik ok ben Voor de bedrijfsvoorraad Wat ik ben bezit ik niet Ik weet niet wie wel Misschien een, of andere instelling Zonder vlees, vlees of bloed Het schap in de supermarkt is een leugen Ik weet het, we zagen De man van de platenmaatschappij Makes me wanna die Iedereen verkoopt en iedereen koopt Mensen die dat niet leuk vinden krijgen bloed in de ogen Iedereen verkoopt en iedereen koopt Mensen die dat niet leuk vinden krijgen bloed, krijgen bloed in de ogen Iedereen verkoopt en iedereen koopt Iedereen verkoopt en iedereen koopt Iedereen verkoopt en iedereen koopt Iedereen verkoopt en iedereen koopt