Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ike quebec Songtekst: but not for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ike quebec - but not for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van but not for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ike quebec! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van ike quebec en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals but not for me .

Origineel

Old man sunshine listen you Never tell me dreams come true Just try it and I'll start a riot Beatrice Fairfax don't you dare Ever tell me he will care I'm certain it's the final curtain I never want to hear from any cheerful Pollyannas Who tell you fate supplies a mate It's all bananas They're writing songs of love but not for me A lucky star's above but not for me With love to lead the way I've found more clouds of gray Than any Russian play could guarantee I was a fool to fall and get that way Hi-ho, alas, and also lack-a-day Although I can't dismiss the memory of his kiss I guess he's not for me I was a fool to fall and get that way Hi-ho, alas, and also lack-a-day Although I can't dismiss the memory of his kiss

 

Vertaling

Oude man zonneschijn luister je Vertel me nooit dat dromen uitkomen Probeer het gewoon en ik zal een rel beginnen Beatrice Fairfax, waag het niet. Ever tell me he will care Ik ben er zeker van dat dit het laatste gordijn is Ik wil nooit meer iets horen van vrolijke Pollyannas die je vertellen dat het lot een partner levert Het is allemaal bananas Ze schrijven liefdesliedjes maar niet voor mij Een geluksster is daarboven, maar niet voor mij Met liefde als leidraad heb ik meer grijze wolken gevonden dan een Russisch spel kan garanderen Ik was een dwaas om te vallen en zo te worden Hi-ho, alas, en ook lack-a-day Hoewel ik de herinnering aan zijn kus niet kan verwerpen denk ik dat hij niet voor mij is Ik was een dwaas om te vallen en zo te worden Hi-ho, helaas, en ook lack-a-day Hoewel ik de herinnering aan zijn kus niet kan vergeten