Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: illenium Songtekst: every piece of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: illenium - every piece of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every piece of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van illenium! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van illenium en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every piece of me .

Origineel

[Intro] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa [Verse 1] Your energy holds on to me Still wrapped up in your strings Those words you speak, they cut so deep I still feel everything [Pre-Chorus] I am not your enemy So why do we keep fighting? I am not your enemy So why are you still trying [Chorus] To take me down When every piece of me is underground To break me down When every piece of me still needs you now [Post-Chorus] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa [Verse 2] I see your pain, it's on your face You're talking through your teeth Can't rearrange my will to stay And you make it hurt the worst 'cause you know me [Pre-Chorus] I am not your enemy So why do we keep fighting? I am not your enemy So why are you still trying [Chorus] To take me down When every piece of me is underground To break me down When every piece of me still needs you now [Post-Chorus] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa

 

Vertaling

[Intro] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa [Verse 1] Your energy holds on to me Still wrapped up in your strings Die woorden die je spreekt, ze snijden zo diep Ik voel nog steeds alles [Pre-Chorus] Ik ben niet je vijand Waarom blijven we dan vechten? Ik ben je vijand niet Dus waarom probeer je nog steeds [Chorus] Om me neer te halen When every piece of me is underground Om me af te breken Wanneer elk deel van mij jou nu nog nodig heeft [Post-Chorus] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa [Verse 2] I see your pain, it's on your face You're talking through your teeth Can't rearrange my will to stay And you make it hurt the worst 'cause you know me [Pre-Chorus] Ik ben niet je vijand Dus waarom blijven we vechten? Ik ben je vijand niet Dus waarom probeer je het nog steeds [Chorus] Om me neer te halen When every piece of me is underground Om me af te breken Wanneer elk deel van mij jou nu nog nodig heeft [Post-Chorus] Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa Whoa, oh, whoa, oh Whoa, oh, whoa