Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: illenium Songtekst: fractures (trivecta remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: illenium - fractures (trivecta remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fractures (trivecta remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van illenium! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van illenium en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fractures (trivecta remix) .

Origineel

[Verse 1] Burning everything I know Desperate for a change Crashing down the ancient roads Past our yesterday [Pre-Break] Maybe there is hunger in my blood Screaming out loud for what I want See me running full speed at it Shattering, collide Call it post-traumatic Now it's do or die Coming after tiny fractures Coming after tiny fractures See me running full speed at it Coming after tiny fractures Call me post-traumatic What comes after, tiny fractures [Verse 2] Feeding frenzy is in my brain I'm hopeful every day I gotta get it while we are still young enough to break We're finally not afraid [Pre-Break] Maybe there is hunger in my blood Screaming out loud for what I want See me running full speed at it Shattering, collide Call me post-traumatic Now it's do or die Coming after tiny fractures Coming after tiny fractures See me running full speed at it Coming after tiny fractures Call me post-traumatic What comes after, tiny fractures

 

Vertaling

[Verse 1] Burning everything I know Wanhopig op zoek naar verandering Neerstortend op de oude wegen Voorbij ons gisteren [Pre-Break] Misschien is er honger in mijn bloed Schreeuwt hardop om wat ik wil Zie me er in volle vaart op afrennen Versplinteren, botsen Noem het posttraumatisch Nu is het doen of sterven Na kleine breuken Komen na kleine breuken Zie me er met volle snelheid op af rennen Komende na kleine breuken Noem me posttraumatisch Wat komt er na, kleine breuken [Vers 2] De razernij zit in mijn hersenen I'm hopeful every day Ik moet het krijgen terwijl we nog jong genoeg zijn om te breken We're finally not afraid [Pre-Break] Misschien is er honger in mijn bloed Schreeuwt hardop om wat ik wil Zie me er met volle snelheid op af rennen Versplinteren, botsen Noem me posttraumatisch Nu is het doen of sterven Komende na kleine breuken Komende na kleine breuken Zie me er in volle vaart op afrennen Komende na kleine breuken Noem me posttraumatisch Wat komt er na, kleine breuken