Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Imagine Dragons Songtekst: Bad Liar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Imagine Dragons - Bad Liar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bad Liar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Imagine Dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Imagine Dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bad Liar .

Origineel

Oh, hush, my dear, it's been a difficult year And terrors don’t prey on innocent victims Trust me, darlin', trust me darlin' It’s been a loveless year I'm a man of three fears Integrity, faith and crocodile tears Trust me, darlin', trust me, darlin' So look me in the eyes, tell me what you see Perfect paradise, tearin' at the seams I wish I could escape, I don't wanna fake it Wish I could erase it, make your heart believe But I'm a bad liar, bad liar Now you know, now you know That I'm a bad liar, bad liar Now you know, you’re free to go Did all my dreams never mean one thing? Does happiness lie in a diamond ring? Oh, I’ve been askin' for Oh, I’ve been askin' for problems, problems, problems I wage my war, on the world inside I take my gun to the enemy's side Oh, I've been askin’ for (trust me, darlin') Oh, I've been askin' for (trust me, darlin') problems, problems, problems So look me in the eyes, tell me what you see Perfect paradise, tearin' at the seams I wish I could escape, I don't wanna fake it Wish I could erase it, make your heart believe But I'm a bad liar, bad liar Now you know, now you know That I'm a bad liar, bad liar Now you know, you're free to go I can't breathe, I can't be I can't be what you want me to be Believe me, this one time Believe me I'm a bad liar, bad liar Now you know, now you know That I'm a bad liar, bad liar Now you know, you're free to go Oh Please believe me Please believe me

 

Vertaling

Oh, stilte, mijn liefste, het was een moeilijk jaar En verschrikkingen jagen niet op onschuldige slachtoffers Vertrouw me, schat, vertrouw me, darlin Het is een liefdeloos jaar geweest Ik ben een man van drie angsten Integriteit, geloof en krokodillentranen Vertrouw me, schat, geloof me, schat Dus kijk me in de ogen, vertel me wat je ziet Perfect paradijs, tearin 'in zijn voegen Ik wou dat ik kon ontsnappen, ik wil het niet nep Ik wou dat ik het kon uitwissen, je hart kon geloven Maar ik ben een slechte leugenaar, een slechte leugenaar Nu weet je het, nu weet je het Dat ik een slechte leugenaar ben, slechte leugenaar Nu weet je dat je vrij bent om te gaan Hebben al mijn dromen nooit één ding betekend? Ligt het geluk in een diamanten ring? Oh, ik heb gevraagd Oh, ik heb om problemen, problemen en problemen gevraagd Ik voer mijn oorlog, over de wereld binnenin Ik pak mijn pistool aan de kant van de vijand Oh, ik heb gevraagd (geloof me, schatje) Oh, ik heb gevraagd (geloof me, schat) problemen, problemen, problemen Dus kijk me in de ogen, vertel me wat je ziet Perfect paradijs, tearin 'in zijn voegen Ik wou dat ik kon ontsnappen, ik wil het niet nep Ik wou dat ik het kon uitwissen, je hart kon geloven Maar ik ben een slechte leugenaar, een slechte leugenaar Nu weet je het, nu weet je het Dat ik een slechte leugenaar ben, slechte leugenaar Nu weet je dat je vrij bent om te gaan Ik kan niet ademen, ik kan het niet zijn Ik kan niet zijn wat je wilt dat ik ben Geloof me, deze ene keer Geloof me Ik ben een slechte leugenaar, een slechte leugenaar Nu weet je het, nu weet je het Dat ik een slechte leugenaar ben, slechte leugenaar Nu weet je dat je vrij bent om te gaan Oh Alstublieft geloof mij Alstublieft geloof mij