Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: imagine dragons Songtekst: hopeless opus

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: imagine dragons - hopeless opus ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hopeless opus? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van imagine dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van imagine dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hopeless opus .

Origineel

Hey, Mr. cage man, let me get a fresh breath. Cherry bomb, head strong, I could fake my own death. Hey, Mr. fate man, shuffle me a ninth life. I've been wrong, go long. Throwing me a sharp right. It's not a picture perfect life. Not what I had in mind. Let me write my own line. I've got this place. That I've filled with empty space. Oh I'm trying not to face what I've done. My hopeless opus. I'm in this race and I'm hoping just to place. Oh I'm trying not to face what's become of me. My hopeless opus. Hey, Mr. safe man, hustle me an okay. I could slide, take a dive, take it for the home team. Hey, Mr. postman, slip me one more green note. I've been low, hit the floor, looking just to make broke. It's not a picture perfect life. Not what I had in mind. Let me write my own line. I've got this place. That I've filled with empty space. Oh I'm trying not to face what I? ve done. My hopeless opus. I'm in this race and I'm hoping just to place. Oh I'm trying not to face what's become of me. My hopeless opus. I've got this place. That I've filled with empty space. Oh I'm trying not to face what I've done. My hopeless opus. I'm in this race and I'm hoping just to place. Oh I'm trying not to face what's become of me. My hopeless opus

 

Vertaling

Hé, Mr. kooiman, laat me even op adem komen. Kersenbom, hoofd sterk, ik kan mijn eigen dood faken. Hé, Mr. noodlot man, geef me een negende leven. Ik ben verkeerd geweest, ga lang. Gooi me een scherpe rechtse. Het is geen perfect leven. Niet wat ik in gedachten had. Laat me mijn eigen lijn schrijven. Ik heb deze plek. Dat ik heb gevuld met lege ruimte. Ik probeer niet onder ogen te zien wat ik heb gedaan. Mijn hopeloze opus. Ik doe mee aan deze race en ik hoop op een plaats. Oh ik probeer niet onder ogen te zien wat er van me geworden is. Mijn hopeloze opus. Hé, Mr. safe man, geef me een oké. Ik zou kunnen glijden, een duik nemen, het voor het thuisteam opnemen. Hé, meneer de postbode, geef me nog een groen briefje. Ik ben laag geweest, heb de grond geraakt, op zoek om blut te raken. Het is niet het perfecte leven. Niet wat ik in gedachten had. Laat me mijn eigen zin schrijven. Ik heb deze plek. Dat ik heb gevuld met lege ruimte. Ik probeer niet onder ogen te zien wat ik heb gedaan. Mijn hopeloze opus. Ik ben in deze race en ik hoop alleen maar om te plaatsen. Oh ik probeer niet onder ogen te zien wat er van me geworden is. Mijn hopeloze opus. Ik heb deze plek. Dat ik gevuld heb met lege ruimte. Oh ik probeer niet onder ogen te zien wat ik heb gedaan. Mijn hopeloze opus. Ik ben in deze race en ik hoop op een plaats. Oh ik probeer niet onder ogen te zien wat er van me geworden is. Mijn hopeloze opus