Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: imagine dragons Songtekst: i bet my life (imagine dragons remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: imagine dragons - i bet my life (imagine dragons remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i bet my life (imagine dragons remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van imagine dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van imagine dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i bet my life (imagine dragons remix) .

Origineel

[Verse 1] I know I took the path That you would never want for me I know I let you down, didn't I? So many sleepless nights Where you were waiting up on me Well I'm just a slave unto the night [Pre-Chorus] Now remember when I told you That's the last you'll see of me? Remember when I broke you down to tears? I know I took the path That you would never want for me I gave you hell through all the years [Chorus] So I, I bet my life I bet my life, I bet my life on you I, I bet my life I bet my life, I bet my life on you I bet my life, I bet my life, I bet my life, I bet my life [Verse 2] I've been around the world And never in my wildest dreams Would I come running home to you I've told a million lies, but Now I tell a single truth There's you in everything I do [Pre-Chorus] Now remember when I told you That's the last you'll see of me? Remember when I broke you down to tears? I know I took the path That you would never want for me I gave you hell through all the years [Chorus] So I, I bet my life I bet my life, I bet my life on you I, I bet my life I bet my life, I bet my life on you I bet my life, I bet my life, I bet my life, I bet my life [Bridge] Don't tell me that I'm wrong I've walked that road before And left you on your own And please believe them when they say That it's left for yesterday And the records that I play Please forgive me -Give me, -give me, -give me, -give me, -give me, -give me [Chorus] I bet my life, I bet my life I bet my life, I bet my life

 

Vertaling

[Verse 1] I know I took the path Dat je nooit zou willen voor mij Ik weet dat ik je in de steek heb gelaten, nietwaar? Zoveel slapeloze nachten Waar je op me zat te wachten Well I'm just a slave unto the night [Pre-Chorus] Weet je nog dat ik je vertelde Dat is het laatste wat je van me zult zien? Weet je nog dat ik je tot tranen toe brak? I know I took the path That you would never want for me Ik gaf je een hel door al die jaren heen [refrein] So I, I bet my life ik verwedde mijn leven, ik verwedde mijn leven om jou I, I bet my life ik verwedde mijn leven, ik verwedde mijn leven op jou Ik verwed mijn leven, ik verwed mijn leven, ik verwed mijn leven, ik verwed mijn leven [Verse 2] I've been around the world And never in my wildst dreams Would I come running home to you Ik heb een miljoen leugens verteld, maar Nu vertel ik een enkele waarheid There's you in everything I do [Pre-Chorus] Weet je nog dat ik je vertelde Dat is het laatste wat je van me zult zien? Weet je nog dat ik je tot tranen toe brak? I know I took the path That you would never want for me Ik gaf je een hel door al die jaren heen [refrein] So I, I bet my life ik verwedde mijn leven, ik verwedde mijn leven om jou I, I bet my life ik verwedde mijn leven, ik verwedde mijn leven op jou ik zet mijn leven in, ik zet mijn leven in, ik zet mijn leven in, ik zet mijn leven in [Bridge] Don't tell me that I'm wrong I've walked that road before And left you on your own En geloof ze alsjeblieft als ze zeggen That it's left for yesterday And the records that I play Vergeef me alsjeblieft. -Geef me, -Geef me, -Geef me, -Geef me, -Geef me [refrein] Ik verwed mijn leven, ik verwed mijn leven I bet my life, I bet my life