Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Imagine Dragons Songtekst: Next To Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Imagine Dragons - Next To Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Next To Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Imagine Dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter I van Imagine Dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Next To Me .

Origineel

Something about the way that you walked into my living room Casually and confident lookin' at the mess I am But still you, still you want me Stress lines and cigarettes, politics and deficits Late bills and overages, screamin' and hollerin' But still you, still you want me Oh, I always let you down You're shattered on the ground But still I find you there Next to me And oh, stupid things I do I'm far from good, it's true But still I find you Next to me (next to me) There's something about the way that you always see the pretty view Overlook the blooded mess, always lookin' effortless And still you, still you want me I got no innocence, faith ain't no privilege I am a deck of cards, vice or a game of hearts And still you, still you want me Oh, I always let you down You're shattered on the ground But still I find you there Next to me And oh, stupid things I do I'm far from good, it's true But still I find you Next to me So thank you for taking a chance on me I know it isn't easy But I hope to be worth it (oh) So thank you for taking a chance on me I know it isn't easy But I hope to be worth it (oh) Oh, I always let you down (I always let you down) You're shattered on the ground (shattered on the ground) But still I find you there Next to me And oh, stupid things I do (stupid things I do) I'm far from good, it's true But still I find you Next to me (next to me)

 

Vertaling

Iets aan de manier waarop je mijn woonkamer binnenkwam Terloops en zelfverzekerd kijkend naar de rotzooi die ik ben Maar toch jij, nog steeds wil je mij Stresslijnen en sigaretten, politiek en tekorten Late rekeningen en overschotten, screamin 'en hollerin' Maar toch jij, nog steeds wil je mij Oh, ik heb je altijd teleurgesteld Je bent verbrijzeld op de grond Maar toch vind ik je daar Naast mij En oh, domme dingen die ik doe Ik ben verre van goed, het is waar Maar ik vind je nog steeds Naast mij (naast mij) Er is iets aan de manier waarop je altijd het mooie uitzicht ziet Overzie de bloedige puinhoop, kijk altijd moeiteloos En toch jij, nog steeds wil je mij Ik kreeg geen onschuld, geloof is geen voorrecht Ik ben een pak kaarten, bankschroef of een hartenwinst En toch jij, nog steeds wil je mij Oh, ik heb je altijd teleurgesteld Je bent verbrijzeld op de grond Maar toch vind ik je daar Naast mij En oh, domme dingen die ik doe Ik ben verre van goed, het is waar Maar ik vind je nog steeds Naast mij Dus bedankt voor het nemen van een kans op mij Ik weet dat het niet gemakkelijk is Maar ik hoop het waard te zijn (oh) Dus bedankt voor het nemen van een kans op mij Ik weet dat het niet gemakkelijk is Maar ik hoop het waard te zijn (oh) Oh, ik heb je altijd in de steek gelaten (ik heb je altijd teleurgesteld) Je bent verbrijzeld op de grond (verbrijzeld op de grond) Maar toch vind ik je daar Naast mij En oh, domme dingen die ik doe (domme dingen die ik doe) Ik ben verre van goed, het is waar Maar ik vind je nog steeds Naast mij (naast mij)