Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: imagine dragons Songtekst: take take take

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: imagine dragons - take take take ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take take take? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van imagine dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van imagine dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take take take .

Origineel

[Verse 1] You give me love But then you take it away And I'm left to search where to hide You give me love (Love), love (Love) All of your eyes that have cursed me countless times [Pre-Chorus] I think I'm cursed I think I'm dying for days As I build to the top with you You give me love (Love), love (Love) All of your eyes that have cursed me countless times, oh [Chorus] Take, take, take But don't give it back now Wait, wait, wait I've loaded up a gun Bang, bang, bang Come in from your back door Hang, hang, hang Me up on your wall [Verse 2] You give me angst Oh, all I need is a break From your clever little lies You give me love (Love), love (Love) All of your eyes that have cursed me countless times [Pre-Chorus] I think I'm cursed I think I'm dying for days As I build to the top with you You give me love (Love), love (Love) All of your eyes that have cursed me countless times, oh [Chorus] Take, take, take But don’t give it back now Wait, wait, wait I've loaded up a gun Bang, bang, bang Come in from your back door Hang, hang, hang Me up on your wall [Bridge] It's 2 AM in the city of sin, it's 2 AM in the city of sin Ah, ah, ah It's 2 AM in the city of sin, it's 2 AM in the city of sin It's 2 AM in the city of sin, it's 2 AM in the city of sin It's 2 AM in the city of sin, it's 2 AM in the city of sin [Chorus] Take, take, take But don't give it back now Wait, wait, wait I've loaded up a gun Bang, bang, bang Come in from your back door Hang, hang, hang Me up on your wall

 

Vertaling

[Verse 1] You give me love But then you take it away En ik moet zoeken waar ik me kan verstoppen Je geeft me liefde (Love), liefde (Love) Al je ogen die me ontelbare keren vervloekt hebben [Pre-Chorus] Ik denk dat ik vervloekt ben I think I'm dying for days As I build to the top with you You give me love (Liefde), love (Liefde) Al je ogen die me ontelbare keren vervloekt hebben, oh [refrein] Neem, neem, neem Maar geef het nu niet terug Wacht, wacht, wacht I've loaded up a gun Bang, bang, bang Kom binnen via je achterdeur Hang, hang, hang Hang me aan je muur [Verse 2] You give me angst Oh, alles wat ik nodig heb is een pauze Van je slimme kleine leugens Je geeft me liefde (Love), liefde (Love) Al je ogen die me ontelbare keren vervloekt hebben [Pre-Chorus] I think I'm cursed I think I'm dying for days As I build to the top with you You give me love (Liefde), love (Liefde) Al je ogen die me ontelbare keren vervloekt hebben, oh [Chorus] Neem, neem, neem Maar geef het nu niet terug Wacht, wacht, wacht I've loaded up a gun Bang, bang, bang Kom binnen via je achterdeur Hang, hang, hang Hang me aan je muur [Bridge] Het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde, het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde Ah, ah, ah Het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde, het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde Het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde, het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde Het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde, het is 2 uur 's nachts in de stad van de zonde [Chorus] Neem, neem, neem Maar geef het nu niet terug Wacht, wacht, wacht I've loaded up a gun Bang, bang, bang Kom binnen via je achterdeur Hang, hang, hang Hang me aan je muur