Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: imagine dragons Songtekst: the unknown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: imagine dragons - the unknown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the unknown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van imagine dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van imagine dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the unknown .

Origineel

Woman, help me. You turn my head in circles. Mama, blessed me. With magnet eyes for purple. Oh, so let me show you something good. Pastor, preacher. I want to say I'm sorry. Nice to meet ya. I think my eyes are starry. Pledge allegiance to my only. Sooner or later it all comes around. Hopefully then I will see. After the people and places are gone. You will come back. You will come back to me, to me, to me. You will come back to me, to me, to me. Auntie mara, I think you know my reasons. I was a product of everything in season. Oh, so heavy. Set me free again. Oh, my papa. If all the world could know you. You could stop a thousand wars across the globe. Oh, I miss ya. Show them something good. Sooner or later it all comes around. Hopefully then I will see. After the people and places are gone. You will come back. You will come back to me, to me, to me. You will come back to me, to me, to me. To me, to me

 

Vertaling

Vrouw, help me. Je draait mijn hoofd in cirkels. Mama, zegen mij. Met magneet ogen voor paars. Oh, dus laat me je iets goeds zien. Dominee, dominee. Ik wil zeggen dat het me spijt. Leuk je te ontmoeten. Ik denk dat mijn ogen sterretjes zijn. Zweer trouw aan mijn enige. Vroeg of laat komt het allemaal goed. Hopelijk zie ik het dan. Nadat de mensen en plaatsen weg zijn. Je zult terugkomen. Je zult bij me terugkomen, bij mij, bij mij. Je zult terugkomen bij mij, bij mij, bij mij. Tante Mara, ik denk dat je mijn redenen kent. Ik was een product van alles in het seizoen. Oh, zo zwaar. Laat me weer vrij. Oh, mijn papa. Als de hele wereld je zou kennen. Je zou duizend oorlogen kunnen stoppen over de hele wereld. Oh, ik mis je. Laat ze iets goeds zien. Vroeg of laat komt het allemaal goed. Hopelijk zie ik het dan. Nadat de mensen en plaatsen weg zijn. Je zal terugkomen. Je zult bij me terugkomen, bij mij, bij mij. Je zult terugkomen bij mij, bij mij, bij mij. Naar mij, naar mij