Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: imagine dragons Songtekst: trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: imagine dragons - trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van imagine dragons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter i van imagine dragons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trouble .

Origineel

Oh quiet down, I've had enough. I guess it's now or never. I've been around, I've settled up. I'll bolt soon or later. I took a photograph of me. When I was only nineteen. I looked a little lost at sea. I keep trying to find me. So pray for me brother. I need redemption. I'm just a man. A man on a mission. I want no trouble (x4). Pray for me sister. Give me a mention. I got no faith. And oh did I mention. I want no trouble (x4). Oh pack it up and hit the road. And only take my lighter. I've seen glitz, I've seen the glam. but I prefer the pay dirt. I took a photograph of me. When I was only nineteen. I looked a little lost at sea. I keep trying to find me. So pray for me brother. I need redemption. I'm just a man. A man on a mission. I want no trouble (x4). Pray for me sister. Give me a mention. I got no faith. And oh did I mention. I want no trouble (x4). . Maybe you could save my soul. Cause of all the things that I don't know. Maybe you could save my soul. Cause of all the things that I don't know. Pray for me brother. I need redemption. I'm just a man. A man on a mission. I want no trouble (x4). Pray for me sister. Give me a mention. I got no faith. And oh did I mention. I want no trouble (x4)

 

Vertaling

Oh rustig maar, ik heb er genoeg van. Ik denk dat het nu of nooit is. Ik ben hier geweest, ik heb me gevestigd. Ik ga er binnenkort of later vandoor. Ik heb een foto van mezelf genomen. Toen ik nog maar negentien was. Ik zag er een beetje verloren uit op zee. Ik blijf proberen om mezelf te vinden. Dus bid voor me broeder. Ik heb verlossing nodig. Ik ben maar een man. Een man met een missie. Ik wil geen problemen (x4). Bid voor mij zuster. Geef me een vermelding. Ik heb geen geloof. En o, heb ik het al gezegd. Ik wil geen problemen (x4). Oh pak het in en ga op weg. En neem alleen mijn aansteker mee. Ik heb glitter gezien, ik heb de glamour gezien, maar ik geef de voorkeur aan het geld. Ik heb een foto van mezelf genomen. Toen ik nog maar negentien was. Ik zag er een beetje verloren uit op zee. Ik blijf proberen om mezelf te vinden. Dus bid voor mij, broeder. Ik heb verlossing nodig. Ik ben maar een man. Een man met een missie. Ik wil geen problemen (x4). Bid voor mij zuster. Geef me een vermelding. Ik heb geen geloof. En heb ik al gezegd. Ik wil geen problemen (x4). . Misschien kunt u mijn ziel redden. Door al de dingen die ik niet weet. Misschien kan jij mijn ziel redden. Door al de dingen die ik niet weet. Bid voor mij, broeder. Ik heb verlossing nodig. Ik ben maar een man. Een man met een missie. Ik wil geen problemen (x4). Bid voor mij zuster. Geef me een vermelding. Ik heb geen geloof. En heb ik al gezegd. Ik wil geen moeilijkheden (x4)